koníčky,radosti a jiné příjemné lidské záležitosti
-
koníčky,radosti a jiné příjemné lidské záležitosti
Tak se pochlubte na čem ujíždíte a jakého máte koníčka atd. Čím si uděláte tu pravou radost já ujíždím na nářadí a žiju offroadem.
- Reklama
Re: koníčky,radosti a jiné příjemné lidské záležitosti
Já ujíždím offroadem před blondýnou v offroaduDavid-Petr píše:Tak se pochlubte na čem ujíždíte a jakého máte koníčka atd. Čím si uděláte tu pravou radost já ujíždím na nářadí a žiju offroadem.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Taky bych chtěl ujet,ale zatím mě vždycky v klidu dojde.Kuva už 30 let.To je nedůstojné.Co mám ten zázrak,tak se jí prodloužil krok a stíhá mě vcelku v pohodě.
Koníček je Offroad a mimo Sorento mám tyto drobečky. S W50 La turbo pojedu zase na sraz do Ludwigsfelde na konci května a očekává se velká účast této značky. Jen z našeho klubu v Německu je přihlášených 38 aut k dnešnímu dni a celkem jich bude od jinud cca 150. První sraz byl v roce 2011 a byl super. Letos budeme taky na zkušební trati bývalé NVA v Horstwalde a k tomu se najdou i videa z youtube z dřívějška. Na jednom videu je i moje vojenská L60, ale ještě s bývalým majitelem v Německu.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
jo a ještě ujíždím na tomhle
- Přílohy
-
- Fotografie0367.jpg (75.4 KiB) Zobrazeno 6504 x
bude ochutnavka na srazu?
Tak to je koníček s velkým K.A má to užitek i pro ostatní.Jedno velké + .Sběratelé známek,starých hrnců a podobných pičovin žijou ve svým světě,ale to je paráda.
-
ochutnávka bude určitě
Zdarec tak ja ujizdim na cviceni a autech brichoplazech a potom na peknejch babach
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je zase můj drobeček, délka 6m , váha 1400kg , motor 3l 96 kW, spolyká to spoustu peněz, ale stojí to za to, miluju moře, především to Chorvatské, jezdím ještě dělat chartelový jachting.
- Přílohy
-
- 030820111158.jpg (65.01 KiB) Zobrazeno 6488 x
-
- 030820111159.jpg (43.89 KiB) Zobrazeno 6488 x
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Krasavice inteligentní.Kde to máš registrované,že neni vidět číslo?Já mám jen 5ti metrovku se 60kou yamahou,ale to je to co mi vyhovuje.Dal bych jí tu taky,ale jsem totální trotl mj.i na výpočetní techniku,takže až na daleškách.