Ahoj scháním boční nášlapy i použité poradíte děkuji .
mám srento r.v.2005 103kw děkuji. jirka Tr.
Boční nášlapy
- Reklama
Re: Boční nášlapy
Ahoj, hlavně jaký? Chrom,nebo plast.Já mám torpéda a docela bych je vyměnil za ty co zakrývají celý práh. Sice se to může blbě čistit, ale od těch svejch mám zasraný nohavice. No asi to bude nastejno, akorát mi ty torpéda připadají trochu předpotopní íJirkaTR píše:Ahoj scháním boční nášlapy i použité poradíte děkuji .
mám srento r.v.2005 103kw děkuji. jirka Tr.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
-
ty trubky někde mám z mého auta jsou po nehodě budou potřeba poladit pošli email pošlu ti foto a cena bude víc než rozumná a v pátek asi jedu kolem Č.Budějovic tak ti je můžu hodit
- Přílohy
-
- Fotografie0172.jpg (189.55 KiB) Zobrazeno 5581 x
-
pomoc moderáteři mám plnou schránku a nevím jak to smazat nejdou mě otevřít nové SZ píše to Máte 2 blokovaných zpráv, protože adresář je plný a nevím jak to udělat jsem na tyto věci lama děkuji za pomoc s pozdravem David
To je takovej frmol okolo torpéd?No hlavně máš něco špatně nastavený. A ještě jedna možnost.Mě to taky blblo a bylo to v prohlížeči. Zkus si aktualizovat systém. V čem na to zíráš ?Mozilla nebo IE?David-Petr píše:pomoc moderáteři mám plnou schránku a nevím jak to smazat nejdou mě otevřít nové SZ píše to Máte 2 blokovaných zpráv, protože adresář je plný a nevím jak to udělat jsem na tyto věci lama děkuji za pomoc s pozdravem David
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
-
zírám v počítači víc netuším už to řeším s moderátorem smazáno už mám,ale nejdou otevřít nové
Vyřešeno opraveno děkuji
Vyřešeno opraveno děkuji
Ahoj pošli foto na @gmail.com dík..David-Petr píše:ty trubky někde mám z mého auta jsou po nehodě budou potřeba poladit pošli email pošlu ti foto a cena bude víc než rozumná a v pátek asi jedu kolem Č.Budějovic tak ti je můžu hodit