ahoj,
mel bych dotaz...
posledni dobou se mi stavat, ze po nastartovani mi nezhasne kontrolka dobijeni, ale po pridani plynu zhasne.
meril jsem napeti pri rozsvicene kontrolce a mam tam neco kolem 11V. po pridani plynu a zhasnuti kontrolky tam je neco kolem 13.
nevite kde by mohl byt problem ? kontakty na altiku jsem prostrikl.
muzete mi nekdo prosim zmerit napeti pri neutralu, kolik by melo byt ?
nesetkal jste jste se stim nekdo nebo je nacatej altik ?
diky
Dobijeni
Dobijeni
Kia Sorento Black Plasti Dip
r.v 2005 2,5 CRDI 103kw chip
- Reklama
Re: Dobijeni
No altik nebo regulator ti asi rika papa. Jinak beterie je cajk a nastartujes vzdy v pohode?
Muzu ti to omerit, ale predpokladam, ze uz na volnobeh to bude davat neco kolem 14V.
Muzu ti to omerit, ale predpokladam, ze uz na volnobeh to bude davat neco kolem 14V.
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
Já mám měřák na přístrojovce a dneska ráno bylo napětí ihned po startu 13,8 V pak plynule stoupalo na 14 V, to na volnoběh. Během jízdy pak na 14,2 V
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Startovani je cajk. Vzdy na prvni natoceni a ani nekasle:)
Dneska po dlouhe dobe kontrolka nesvitila po startu. Pres obd diagna app torque po natartovani na volnobeh 12,6 a pri jizde neco kolem 13,8V tak jsem z toho jelen
Dneska po dlouhe dobe kontrolka nesvitila po startu. Pres obd diagna app torque po natartovani na volnobeh 12,6 a pri jizde neco kolem 13,8V tak jsem z toho jelen
Já mám volnoběh 13,9 V za jízdy 14,4V až 14,9 V ..
neco tam bude na pikacu ... vse ocisteno a dioda stale pri startu lehce sviti, ale lehce sviti i dioda rucky ... po proslapnuti v pohode ..
vcera se mi stalo ze i za jizdy lehce prosvitali obe diody jak rucka tak dobijeni
vcera se mi stalo ze i za jizdy lehce prosvitali obe diody jak rucka tak dobijeni