Tak jsem se k Vám přidal

Marecek

Tak jsem se k Vám přidal

Příspěvek od Marecek »

Před týdnem jsem zakoupil nové Rio II 1,4LX+ v novém provedení, tak doufám, že mezi Vás zapadnu..Zatím jsem nadšen..Přesedlal jsem z C3..V Riu je mnohem větší klid, prostornější interiér, motor zatím najeto cca 500km. Tam se mi zdá, že se zvedá jen velmi neochotně, ale když překročí cca 3500otáček tak už je to jiné kafe..Mírně se mi zdá, že auto, když pustím volant táhne doprava..Ale zkoušel jsem i u táty a projevuje se to samé..Možná je to kvalitou silnic a vyjetými kolejemi..Spotřeba dle palubního počítače je 6,9l/100km a to ho sem tam nešetřím..Takže snad to ještě o něco sedne..Jinak jsem rád, že jsme narazili na nové provedení Ria tzn. béžový interiér, 4x el. okna, palubní počítač, loketní opěrka..Tahle verze je platná od 1.2.07, já objednával 3.7.07 takže to vyšlo přesně..To bych si drbal hlavu přijít před 1.únorem :D Ale jak píšu z Ria jsem zatím nadšen a doufám, že to tak bude i nadále...
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Reklama

creater
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak jsem se k Vám přidal

Příspěvek od creater »

tak vítej no :D :D ať ti Rio šlape :wink:
Kia Sorento 2.5CRDi EX A/T-mám ho rád :-)
gregor

Příspěvek od gregor »

Zravím Vás...
Mal som možnosť vybrať si medzi novou Fabiou, Riom a Pegueot 307.... Ja so msi vybral RIO... Dúfam že nebudem mať tolko problémov čo uvádzate vo fóre....
Rio 1.5 CRDI LX+ -> 110k
rasto1303

RIO 1.5CRDi

Příspěvek od rasto1303 »

No ja som zatial ako tak spokojny ak nepocitam ze mi pred mesiacom menily turbo v zaruke a este ma trapi to nepodarene vrzgajuce vodicove sedadlo...asi to skusim reklamovat...ale inak uz mam 9-tis.km a s pohodlim a jazdnymi vlastnostami som spokojny..predtym som mal Renault ClioII... 8)
Karol

Příspěvek od Karol »

Rasto,napis nieco blizsie ohladom toho turba,ako sa to prejavilo,ako sa k tomu postavili v servise a podobne.
Marecku,dufam,ze neveris,ze si ho objednaval 3.7.07 a uz ho mas!!! :lol: :o
Korejcom som neveril,ale casy sa menia.
Marecek

Příspěvek od Marecek »

A věřím a věřím :lol: ..jsem si ho chtěl malinko omladit no...
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
rasto1303

Příspěvek od rasto1303 »

Karol: To turbo sa prejavovalo tym ze auto nemalo vykon a vlastne ten motor tahal len stale vo vyssich otackach ku koncu to bolo az niekde pri 2800ot/min.Problem turba bol zrejme v tom ze sa zadrhavali lopatky.Ked som s tym bol prvikrat tak mi to docasne odstranili je na to jedna finta na turbe je vlastne taka mala pumpicka-tiahlo na ktorom je strunka a ked sa tym pohybe hore-dole lopatky sa uvolnia a potom to zacas ide tak ako ma(doporucujem skusat len pri vychladnutom motore-nebezpecenstvo popalenia 800stup).Mne to pomohlo na nejakych 400km a potom to zacalo robit znova ze motor nemal vykon a turbo sa zapinalo stale vo vyssich otackach.Predajca na tutu zalezitost zareagoval maximalne profesionalne a hned na druhy raz mi to turbo vymenili a odvtedy je vsetko ok, najazdil som uz 2-tis.km.
Karol

Příspěvek od Karol »

Rasto,dakujem za odpoved.Som rad,ze tak ako ja si sa aj Ty stretol s profesionalitou v servise,ak bude Kia drzat tento trend pri vsetkych servisoch a vozidlach,tak si myslim,ze sa bude stavat ludovejsou znackou s dobrym kreditom,vela ludi prekona predsudky,ze co nie je z Europy,tak to stoji za h....Ja mam najazdenych asi 6000km,zatial bez problemov,az na ten lak,jedine,co mi pije krv je radio,stale sa mi nedari eliminovat vrzgajuci plast,do ktoreho je to radio vsadene.Inak to vrzgajuce sedadlo som uz videl niekoho riesit na volajakej diskusii,tusim mu to vymenili v zaruke,ale nie som si isty.Inak ja som pred Riom jazdil Toyotu Yaris,teraz jazdim O1,ale najviac ma bavi a tesi jazda v Riu.
No a na zaver,zacinam mat pocit,ze na nasich cestach pribudaju Kie velkou rychlostou hlavne vdaka Cee'du,kazdym dnom ich stretavam viac a viac,ale stale si mi Rio paci viacej..(otazka znie dokedy.. :) ).
Korejcom som neveril,ale casy sa menia.
fill

nový klient

Příspěvek od fill »

Tak sem po krátkém bádání internetem-recenzemi vozidel zvolil před měsícem Rio. SUPER, zatím velká spokojenost. Max. výbava v červené barvě. Zatím super spotřeba ve dvou dospělých a jedno dátě od 5,8 do 6,3 - najeto 1300 km, ovšem vesměs trasy od 5 do 120 km., po městech najeto cca 400 km. Jinak auto šlape jako blázen, stále zajíždím a přidávám svižnější, ne přímo ostrou jídu. Ostřejší dávám taky hlavně při pžedjíždění a opravdu super. Z K.Varů na Plzeň do táhlých kopců ochotně šlape 130 km/h i rychleji ale zase neriskuju ( zvěř, houbaři atd. ).Jak říkám zatím spokojenost - mám ještě Ford Mondeo 1,8 td r.v.1997 - super svezení, u mě malá spotřeba do 6 l, chybí ta pružnost - akcelerace.
RIO 1,4 LX+ SAMBA, r.v.2008
zulyk

novy clen

Příspěvek od zulyk »

Zdravim Vas

tak ako hovori nazov temy, aj ja som sa ku Vam pridal, auto bude zhruba o tyzden, tak sa pomaly zacinam tesit
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
flubertn

Příspěvek od flubertn »

Tak aj ja zdravím ešte raz všetkých, tak isto som s vami :D
Výbava Sporty, čierna, 1,5 crdi, kúpene 14.1. som bol v Kii v TN 18. tého auto priviezli, spravil som prvú skúšobnú jazdu a hneď som na nom odchádzal domov. Keď som skončil jazdu a spýtal sa predajcu či si ho môžem hneď zobrať spýtal sa "to ako myslite dnes?". Po prvej jazde som ani neváhal, Ovláda sa skvele, manželka ako spolujazdec je tiež spokojná. nieje čo riešiť za 10800€ najlepšia kúpa v súčasnosti. ps, dnes som zdolal prvú 1000 ku
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
petokilian

Příspěvek od petokilian »

Ahoj,tak ťa vitam mezi kiakmi,aby ti to jazdilo super,maš diesel ja benzin ,ale zatial som nemal źiaden problem po troch rokov jazdenia,bez poruch,vivat Kia.sewas :D
visna

Příspěvek od visna »

Parada parada, zavidim , zavidim :D
RIO II 1,4 sporty 2008
flubertn

Příspěvek od flubertn »

http://img204.imageshack.us/g/p1020731b.jpg/

nech sa páči pár fotečiek
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
staf