Boční ochranné lišty
Boční ochranné lišty
Nevíte prosím někdo,kolik stojí boční lišty?? Jak obyčejné tak originální cee'd ovské. Dík
Kia cee'd 1,4 LX
- Reklama
No tchán si dal namontovat originální Cee´d a myslím si, že cena je někde kolem 2500 vč. montáže..Zítra si jde pro Cee´da, takže uvidí jak to vůbec vypadá..Na obrázku jsou ale lišty docela dole na dveřích (vlastně u prolisu) což nevím jestli vůbec k něčemu bude..Ale auto bez lišt vypadá divně...Jinak neoriginální cenu nevím a pochybuji, že je zatím někdo dělá..Je to moc nové auto...
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér , červená metla, SOPTÍK
-
Primlouvam se za ten kontakt, jeste do nedavna jsem si rikal, ze ty listy nemaj smysl, protoze jsou moc nizko, ale o vikendu jsem mel chut nekoho za**t, protoze presne v tom prolisu jsem nasel asi 4 x 2 cm skrabanec z blizka to moc videt neni, protoze je to v tom prolisu, ale z dalky mne to tak akorat na****kia mechanik píše:Určitě je dělají stojí cca 720 buď s logem ceed nebo bez dělá to někdo ze Zlína kontakt mám v práci tak až v pondělí
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru
Lišty
Taky se přimlouvám. Hoď sem prosím kontakt na toho výrobce ze Zlína. Dík.kia mechanik píše:Určitě je dělají stojí cca 720 buď s logem ceed nebo bez dělá to někdo ze Zlína kontakt mám v práci tak až v pondělí
KIA ceed 1.4 LX 80kW r.v. 2007, kompass blue
-
Boční ochranné lišty
Tak já ho dávámkia mechanik píše:...kdo chce tak sem hoďte email pošlu vám fotky jak to vypadá na autě neumím to sem hodit...
dr.jakub@seznam.cz
KIA ceed 1.4 LX 80kW r.v. 2007, kompass blue
tady muj candycat@centrum.czkia mechanik píše:RES Zlin
ing. Petr Res
ing. Jana Homolová
Tel.: 577 211 131
Fax : 577 019 030
GSM : 777 938 66
kdo chce tak sem hoďte email pošlu vám fotky jak to vypadá na autě neumím to sem hodit...
Naposledy upravil(a) Beda dne pon kvě 28, 2007 2:22 pm, celkem upraveno 1 x.
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru
-
-
Aj ja by som poprosil tie obrazky martin.zubo@gmail.com