Proč zamykáš téma - krycí tužka?
Proč zamykáš téma - krycí tužka?
Prodejce tvrdí že lahvičku mi klidně namíchaj, ale jedině minimálně půl litru, sou to magoři. dej mi teda nějaký doporučení který prodejce mi namíchá !malou lahičku! barvy. Díky.
- Reklama
nevidim problem, bohuzel je patek a poslat se to muze jedine az v pondeliVlasta píše:já bych si vzal černou metal.1k šlo by to??Lukáš píše:o jakou barvu mas zajem? staci kod a neni problem![]()
jen nevim, proc beda napsal informace do prodejce v usti nad labem...

jen nerozumim oznaceni...cernou metal chapu a 1k ?
jasný,nespěchá to..no v techničáku je čená metalíza 1K..zkrátka černou met...Lukáš píše:nevidim problem, bohuzel je patek a poslat se to muze jedine az v pondeliVlasta píše:já bych si vzal černou metal.1k šlo by to??Lukáš píše:o jakou barvu mas zajem? staci kod a neni problem![]()
jen nevim, proc beda napsal informace do prodejce v usti nad labem...
jasny, na ceedu je jedna jedina cernaVlasta píše:jasný,nespěchá to..no v techničáku je čená metalíza 1K..zkrátka černou met...Lukáš píše:nevidim problem, bohuzel je patek a poslat se to muze jedine az v pondeliVlasta píše: já bych si vzal černou metal.1k šlo by to??

díky a dej vědět kam mám poslat info s adresou..tady se SZ neumím..nějak mi to nešlo a už jsem to nezkoušelLukáš píše:jasny, na ceedu je jedna jedina cernaVlasta píše:jasný,nespěchá to..no v techničáku je čená metalíza 1K..zkrátka černou met...Lukáš píše: nevidim problem, bohuzel je patek a poslat se to muze jedine az v pondeli

napis rychlou objednavku na realcentrum@realcentrum.cz a kopii nebo to samy posli na lukas@mikulenka.euVlasta píše:díky a dej vědět kam mám poslat info s adresou..tady se SZ neumím..nějak mi to nešlo a už jsem to nezkoušelLukáš píše:jasny, na ceedu je jedna jedina cernaVlasta píše: jasný,nespěchá to..no v techničáku je čená metalíza 1K..zkrátka černou met...

ok,snad bude stačit to co napíšuLukáš píše:napis rychlou objednavku na realcentrum@realcentrum.cz a kopii nebo to samy posli na lukas@mikulenka.euVlasta píše:díky a dej vědět kam mám poslat info s adresou..tady se SZ neumím..nějak mi to nešlo a už jsem to nezkoušelLukáš píše: jasny, na ceedu je jedna jedina cernaa bude to ok
cenu ti poslu kdyztak ja nebo tata mailem

uz jsi ten mail napsal? posli ho misto na realcentrum@realcentrum.cz radsi na vedeni@realcentrum.czVlasta píše:ok,snad bude stačit to co napíšuLukáš píše:napis rychlou objednavku na realcentrum@realcentrum.cz a kopii nebo to samy posli na lukas@mikulenka.euVlasta píše: díky a dej vědět kam mám poslat info s adresou..tady se SZ neumím..nějak mi to nešlo a už jsem to nezkoušela bude to ok
omlouvam se za zmatek, nevim jestli ji tata jeste pouziva

až ted jsem to odeslal,v pohode..je to na vedeni......Lukáš píše:uz jsi ten mail napsal? posli ho misto na realcentrum@realcentrum.cz radsi na vedeni@realcentrum.czVlasta píše:ok,snad bude stačit to co napíšuLukáš píše: napis rychlou objednavku na realcentrum@realcentrum.cz a kopii nebo to samy posli na lukas@mikulenka.eua bude to ok
já to na lukas@m..... mam. nevim jestli je to dobre to vytahovat takhle na foru ale pro priste "dobírka"Vlasta píše:až ted jsem to odeslal,v pohode..je to na vedeni......Lukáš píše:uz jsi ten mail napsal? posli ho misto na realcentrum@realcentrum.cz radsi na vedeni@realcentrum.czVlasta píše: ok,snad bude stačit to co napíšu

Kdyby to nestačilo,tak dej vědět a zavolámVlasta píše:až ted jsem to odeslal,v pohode..je to na vedeni......Lukáš píše:uz jsi ten mail napsal? posli ho misto na realcentrum@realcentrum.cz radsi na vedeni@realcentrum.czVlasta píše: ok,snad bude stačit to co napíšu
jasne, nebo zavolam ja, cislo uz mamVlasta píše:Kdyby to nestačilo,tak dej vědět a zavolámVlasta píše:až ted jsem to odeslal,v pohode..je to na vedeni......Lukáš píše: uz jsi ten mail napsal? posli ho misto na realcentrum@realcentrum.cz radsi na vedeni@realcentrum.cz