Cee´d SW a slevy
Cee´d SW a slevy
Zdravím všechny co mají zájem o koupi Cee´d SW rozešlete poptávku prodejcům Kia ono odpoví asi cca 60 % z nich ale i tak se to vyplatí mně to ušetřilo cca 30 táců a na konci měsíce mám mít mazla v pastelové barvě HR červená, litá kola 16 palců, park. asistent, gumové koberce, dveřní a narazníkové ochrané lišty, kompletní zimní kola, výbava EX + motor 1,6 CRDi.
Kužel
- Reklama
Mám taky celkem dobrou zkušenost s prodejcem.Dál mě slevu ve výši 20 000,. Kč + sadu zimních gum + vzali mé auto na protiúčet bez nejmenších problému.Taky uvažuji nad tím parkovacím senzorem, lišty na dveře minimálně budu muset dokoupit,městský provoz je záludný a ty koberečky, no byly by dobré i za dara, no uvidíme co bude.Čest.
já na něm lišty nemám..ani neplánuju..ale tady najdeš zkušenosti majitelů s lištami
http://www.kia-club.org/portal.php
http://www.kia-club.org/portal.php
akcie
Caute.
Planujem kupit Kiu Cee´d Sporty Wagon 1.6 CDRi 115k EX + aut.klima+metaliz+N1
Neviete nebude teraz nejaka akcia napr. klima zdarma, elektrony atd.
Vraj na Slovensku je potrebne objednat auto do 5. dna v mesiaci a do vyroby pojde az dalsi mesiac (v CR je to do 10.).
Ked tento tyzden objednam tak podla toho pojde do vyroby az v juni.
Je to tak ?
Blizi sa leto a nerad by som teraz objednal a o mesiac pridu s niecim takym.
Nevieto kolko stoji pakrovaci asistent k verzii EX ?
Ma KIA SW plato batozinoveho priestoru alebo sa to doob jednava ? cena ?
dik
Peto
Planujem kupit Kiu Cee´d Sporty Wagon 1.6 CDRi 115k EX + aut.klima+metaliz+N1
Neviete nebude teraz nejaka akcia napr. klima zdarma, elektrony atd.
Vraj na Slovensku je potrebne objednat auto do 5. dna v mesiaci a do vyroby pojde az dalsi mesiac (v CR je to do 10.).
Ked tento tyzden objednam tak podla toho pojde do vyroby az v juni.
Je to tak ?
Blizi sa leto a nerad by som teraz objednal a o mesiac pridu s niecim takym.
Nevieto kolko stoji pakrovaci asistent k verzii EX ?
Ma KIA SW plato batozinoveho priestoru alebo sa to doob jednava ? cena ?
dik
Peto
Re: Cee´d SW a slevy
Já jsem boční lišty nechal nalepit hned při koupi vozu.Už jen z toho důvodu,že já si pozor na otevření dveří dám,ale co vaše děti a hlavně ostatní řidiči při parkování vedle vás?Jeto trochu jiné,ale moc neruší.Mám barvu AA3 a ty lišty jsou dost úzké,takže super.