Rada
Rada
Zdravím.Omlouvám se že zadávám nové téma ale jsem tu nový a rád bych dostal odpověd od vás skušených.Chtěl bych se pořídit Ceeda 1,4 obsah.Jaké s tím máte skušenosti a skušenosti s prodejcema.Máte to někdo vzíté na leasing,jaké vám nabídli splátky?Děkuji
- Reklama
Zkušenosti no dost najdeš tady na foru pocity majitelů, stačí chvilku hledat..Jinak Cee´da 1,4 EX má tchán, zatím zkušenosti jenom pozitivní (až na peripetie při koupi). Motor táhne dobře, ale přijde mi, že až tak od 4tis. otáček, jinak bída. Spotřebu má tchán od 6-8litrů dle stylu jízdy. Je to starší člověk, tak pořád sleduji palubák a okamžitou spotřebu, pak se s ním loudáme, to je něco. Na příčných nerovnostech se mi zdá, že to dost mlátí, jsou to rány, které z Ria neznám.. Zpracování interieru super, v sedačkách se sedí velmi dobře..Jenom zatím ta barva interieru pro mě nic moc..Plasty např. na madlech dveří atd..mi přijdou špatné, strašně rychle se jakoby upatlají (nevím jak to nazvat) jsou na nich vidět prostě otisky prsků, patlání atd.. Zkušenosti s prodejcem píšu v jiném příspěvku. Asi bysme dnes hodně jezdili nebo volali, protože jde docílit docela dost velkých slev nebo příslušenství zdarma. Ty rozdíly jsou velké u jednotlivých prodejců. Takže když shrnu moje krátké zhodnocení vychází mi z toho povedené auto, vzhledem k výbavě dá se říci i "laciné". Co mi alespon malinko přijde a můžu hodnotit s mým Riem, Cee´d se mi zád lenivější a mnohem tvrdší (což neříkám, že je na škodu). Každému vyhovuje něco jiného..Kdybych měl vloni o 100t Kč víc, šel bych místo Ria do 1,4 EX také.. I když nové kombi hmmmmm...Vypadá zase o něco lépe a ten prostor panečku ..Takže nehledě na cenu by to bylo kombi 1,4 EX a basta...
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér , červená metla, SOPTÍK