Ahoj, nevíte jaké mají označení žárovky do tlačítek na palubovce kia karnival r.v.2000.
Popř. kde se dají sehnat?
V servisu mi nabídli pouze celé tlačítko za 1200
Ahoj, jsem tady nový. Před měsícem a půl jsem koupil Carnival II r.v. 11/03. Pěkné, prostorné auto. Vychytal jsem nějaké mouchy po předchozím majiteli. Chci se jen zeptat, nesvítí mi asi tři tlačítka na předním panelu u rádia. Jakým způsbem se dá vymněnit žárovka? Díky za radu
Ptal jsem se na to před 14 dny v servisu v rámci prohlídky, mám vozítko jště záruce, tak jsem to ale sám neoperoval, a v servisu by prý potřebovali víc času, než jsem jim nechal, ale jsem ve stejné situaci 3 tlačítka nesvítí. Je prý třeba vyloupnout šedý plast kolem rádia, vyjmout tlačítko jako celek a "vyoperovat" žárovku, musí se ale pájet.
Ahoj měl sem stejnej problém s těmy tlačítky tak sem je s vyndal a docela snadno rozebral koupil odpor a vyměnil za led diody a mám pokoj teď vše svítí krásně a mohl sem si vybrat podsvícení jaké se mi líbilo jenom se musí dodržet polarita jinak je to supr
ahoj Peťane, prosím tě, jakým způsobem jsi se dostal k žárovkám v tlačítkách ( po stranách rádia ), zkoušel jsem nějakým způsobem vyloupnout tlačítko, ale nechtěl jsem je poškodit, tak jsem se na to vykašlal. Díky za radu René CRDi
Nazdárek tak co se týče vyndání tlačítek, ten kryt na středovém panelu je jen nacvaklý de to trochu hůř vycvaknout docela to tam drží ale když začneš u řadící páky tak to sundáš a seš na tlačítkách pak už je to brnkačka tlačítka mají jištění nahoře a dole tak se musí zmáčknout ty páčky a tlačítko je venku odpojit konektor a je vyhráno jinak když se tam dávají diody tak pozor na polaritu a musíš před něj dát odpor já už nevím jakej ale v prodejně s elektro součástkama ti poradí tak snad se ti to povede kdyby cokoliv tak se ozvi rád poradím, případně můžu poslat i nějaké fotky ale jen na mejl.