Dialkove centralne + Alarm
Dialkove centralne + Alarm
Čaute. Chcem sa spítať mám Rio Sporty a má tam biť centralne + alarm,nikde žiadna kontrolka nesvieti môžte mi poradiť či tam vôbec je.Ďakujem
- Reklama
Re: Dialkove centralne + Alarm
No caute.Zistil som,že tam vôbec nebolo,zašiel som cestou do servisu a ochotne namontujú.Toudy píše:Čaute. Chcem sa spítať mám Rio Sporty a má tam biť centralne + alarm,nikde žiadna kontrolka nesvieti môžte mi poradiť či tam vôbec je.Ďakujem
ty kokso no je zaujimave ze na to neprisli hned pri odovzdavani vozidla. Napriklad je ked som si bol pre auto tak sme spolu s predajcom vsetko vyskusali vrtane alarmu
RIO II 1,4 sporty 2008
na rio sporty by mal alarm byt aj ket ti nesvieti kontrolka staci auto zamknut na dialku a potom ho odomkun klucom a otvorit dvere a alarm sa spusty
SADNI DO AUTA ZAMKNI SA A OTVOR DVERE a HUKAME:D
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
tak u mna to teda tak nefunguje. Ja ked sa vo vnutri auta zamknem dialkovym a otvorim dvere tak nic. musim zamknut auto z vonku a otvorit ho klucom a az vtedy HUUUUKAMEEEE
RIO II 1,4 sporty 2008
ja som posadil priatelku do auta zamkol som ju ona otvorila dvere a hukalo to teda ak sa to da nazvat sirenou skor trubilo to
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km