zasterky ?
zasterky ?
daju sa dokupit zasterky na rio? minimalne na predok by sa zisli .. staci prejst po kaluzi a hned su cele boky auta zasvinene
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
- Reklama
Re: zasterky ?
Original u predajcu ,na vsetky 4 kolesa necelych 1000 sk
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
super.. pojdem pozriet. aj ked stacili by aj predne.
na slovensku si musis vacsinu vybavi dokupit, ja som ich tiez dokupoval
Lapač nečistôt ĽP Rio -204sk
Lapač nečistôt PP Rio -204sk
Lapač nečistôt ĹŹ Rio -248sk
Lapač nečistôt ZP Rio -248sk
Montáž lapačov -381sk
tolko som platil ja v auguste original u predajcu či v servise KIA
Lapač nečistôt ĽP Rio -204sk
Lapač nečistôt PP Rio -204sk
Lapač nečistôt ĹŹ Rio -248sk
Lapač nečistôt ZP Rio -248sk
Montáž lapačov -381sk
tolko som platil ja v auguste original u predajcu či v servise KIA
a ako je to s tou montazou? zvladne si to nahodit aj clovek sam, alebo to musi nechat nahodit im? (napr kvoli nejakej zaruke?)
Ahoj, mohol by si mi povedať, kde si kupoval tie zásterky, lebo v servise mi povedali, že to vyjde 300 €. + robota
si museli pomylit menu, nie??? ja som za ne dal priblizne tak ako sa pise tu, cize okolo 200 za kus (kupoval som len predne). kupil som ich v kii v PD. montoval som ich sammajo3 píše:Ahoj, mohol by si mi povedať, kde si kupoval tie zásterky, lebo v servise mi povedali, že to vyjde 300 €. + robota
majo 3 ..... si sa zblaznil? 300 € za zasterky? to akoze ti povedali v kii ze chcu za zasterky 9000 sk? im drbe? sak by som ich tam oplul a nasr..al im na stol. a nemysleli nahodou 30 € ? lebo vsade inde to stoji okolo 1000 sk takze by som bral skor 30 € .................
RIO II 1,4 sporty 2008
STAF Kde si kupoval tie predne a aky bol postup pri montazi.
Ozaj zajtra ti kuknem ten Software ci to mam v papieroch napisane....
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
kia v prievidzi. montaz: odsrobujes 2 sroby ktorymi je uchyteny podblatnik a este by to chcelo dat dole hribik (alebo ako sa to vola) ktory je zospodu. ten sa mi ale nepodarilo vybrat a nechcel som to znicit tak som ho tam radsej nechal a uchytil to len tymi srobami. inak je k tomu dost blby pristup, trosku som poobjimal kolesoaladinos píše:STAF Kde si kupoval tie predne a aky bol postup pri montazi.
no ja som to spravil presne ako staf az na to ze som dal dole koleso a mal som pristup paradny..... he he he
RIO II 1,4 sporty 2008
len tak pre info, ten hribik sa ti podarilo vybrat, alebo si to tiez dal len na sroby?visna píše:no ja som to spravil presne ako staf az na to ze som dal dole koleso a mal som pristup paradny..... he he he
tiez sa mi nedarilo vybrat ten "hribik" som sa bal ze ho odtrhnem, takze to mam tiez len na sroboch ....... a drzi to dobre ..
RIO II 1,4 sporty 2008
Nie, povedali mi 300€. Že to sú originálne KIA a oni iné nemajú. Bolo to v KIA v Bratislave Lamac. No a ziadne ine som niekde nenasiel, nevie niekto kde sa daju v BA zohnat?