Tak jsem se k Vám přidal
-
Re: Tak jsem se k Vám přidal
Si pamatam ako sa tu davno rozoberalo ze nie je diesel vo vybave sporty a .. "korejci" sa pouzili.
tie svetla s tmavym lemom k ciernej farbe .. parada
tie svetla s tmavym lemom k ciernej farbe .. parada
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
- Reklama
flubertn: mam otazku. Na zadnom narazniku dole tie cervene plochy to su prosim ta hmlovky alebo iba odrazky?
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Pekne pekne, najviac sa mi paci ten volant, kluc, radio, a tie 15-ky origos kolesa (na fotke ich tusim nemas sa mi zda), super super
RIO II 1,4 sporty 2008
-
nie su tie 15"tky kolesa tie iste ako boli aj v "nasich" rocnikov v tej najvyssej vybave EX ?
flubertn píše:Tak aj ja zdravím ešte raz všetkých, tak isto som s vami
Výbava Sporty, čierna, 1,5 crdi, kúpene 14.1. som bol v Kii v TN 18. tého auto priviezli, spravil som prvú skúšobnú jazdu a hneď som na nom odchádzal domov. Keď som skončil jazdu a spýtal sa predajcu či si ho môžem hneď zobrať spýtal sa "to ako myslite dnes?". Po prvej jazde som ani neváhal, Ovláda sa skvele, manželka ako spolujazdec je tiež spokojná. nieje čo riešiť za 10800€ najlepšia kúpa v súčasnosti. ps, dnes som zdolal prvú 1000 ku
Nazdar! Ako si sa dopracoval k tejto sume 10800 eur? Ako je možné, že máš auto už prihlásené, keď ja nemám ešte ani technický preukaz? Pôvodne som chcel to isté čo Ty, no 27. 12. 2010 vraj žiadny čierny diesel na Slovensku nebol.
---------------------------------
Kia Rio 1,4 Sporty midnight black
Kúpené 31. 12. 2010
na fotke sú obuté zimné 14" kolesa + puklice, origo 15" na hliniku som nechal čisto na leto, tie teraz čakajú v pivnici až nastane ten správny čas.
27.12 neviem, ale keď som bol 14.1. v Kii povedali mi že akurát máju jedno objednane 17.1 im prišlo a hned som ho aj kúpil, Týždeň som jazdil s dočasnými značkami 25.1. som dostal TP a hneď v ten deň som ho aj prihlásil.
K cene som sa dostal jednoducho:
13500€ cenníková cena -1800€ aktuálna akcia na disel, - 900€ akcia importéra, rsp. predajcu, + zadarmo vesta, rohože, lekárnička, trojuholník, lano.
Prečo sa pýtaš na cenu? kúpil si drahšie?
27.12 neviem, ale keď som bol 14.1. v Kii povedali mi že akurát máju jedno objednane 17.1 im prišlo a hned som ho aj kúpil, Týždeň som jazdil s dočasnými značkami 25.1. som dostal TP a hneď v ten deň som ho aj prihlásil.
K cene som sa dostal jednoducho:
13500€ cenníková cena -1800€ aktuálna akcia na disel, - 900€ akcia importéra, rsp. predajcu, + zadarmo vesta, rohože, lekárnička, trojuholník, lano.
Prečo sa pýtaš na cenu? kúpil si drahšie?
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
-
matisek :
31.12 si kupil a k dnesnemu dnu nemas TP ?
31.12 si kupil a k dnesnemu dnu nemas TP ?
mne od kupy po prihlasenie trvalo necely tzyden
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Ja mam diesel V EX a su tam vidiet rozdiely,iny volant,ina radiaca paka,jednoznacne zavidim radio a "blinkre" v spätakoch.....
Korejcom som neveril,ale casy sa menia.
flubertn: na cenu som sa pýtal preto, lebo mne núkali pred Silvestrom diesel za nejakých 11800 eur...no keďže nebol čierny a ja som žil v tom, že Riá sa dopredávajú (tak ako aj Hyundai Accent) a že k čiernemu dieslu sa už nedostanem, tak som kúpil čierny benzín za nejakých 9800 eur....a zároveň končili akcie a mne nikto v KII nevedel povedať, či po novom roku budú pokračovať s akciami, k tomu ešte dvíhanie DPH....keby som vedel, tak si počkám na diesel...zdarma som dostal tú istú výbavu plus koberce s logom predajcu...a stále nemám TP (33 dní) - čo nechápem, vraj nejaké problémy s Euro IV či čo..
-------------------------------
Kia Rio 1,4 Sporty, midnight black
Kúpené 31. 12. 2010 (900km)
-------------------------------
Kia Rio 1,4 Sporty, midnight black
Kúpené 31. 12. 2010 (900km)
hmm, tak zrejme v tom euro IV bude zakopaný pes, nakolko ja mam disel tam asi problemy nenastali.
App, celkom zaujimave ze koli farbe si radsej kupil benzin ako disel,ja som mal vzdy za to ze sa najskor vybera motor a az potom farba auta
App, celkom zaujimave ze koli farbe si radsej kupil benzin ako disel,ja som mal vzdy za to ze sa najskor vybera motor a az potom farba auta
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
asi tak, ked chcem diesel, tak si to aj musim spocitat, ci vlastne ten diesel aj potrebujem, alebo mi staci benzin
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
To matísek: Mna predajca pri kupe auta upozornil, ze moze nastat problem pri evidencii s EURO IV. Ak by k tomu doslo, mal som pri evidencii ukazat velky techn., kde je uplne dole napisana vynimka podla nejakej smernice. Vraj si to Kia takto vybavila. Nastastie som ziadne problemy nemal a TP mi dosiel za 8 dni.
no lenze on pri evidencii nema co ukazat, lebo stale nema TP
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red