Tak jsem se k Vám přidal

visna

Re: Tak jsem se k Vám přidal

Příspěvek od visna »

Lenze "velky technicak" uz mat musi s predajne, je to taka A4 -ka pisana po anglicky kde je o aute napisane uplne vsetko, myslim ze to je onoo pokial sa nemylim
RIO II 1,4 sporty 2008
Reklama

zulyk

Příspěvek od zulyk »

no ja som to pochopil tak, ze prave ten velky TP nema
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
flubertn

Příspěvek od flubertn »

ja som tiež prvý týždeň behal bez TP.
Dostal som specialne značky a zmluvu s predajcom, a povedali mi ze keby ma zastavili policajti staci ta zmluva.
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
warchief

Příspěvek od warchief »

To zulyk: Osvedčenie o evidencii cast 2 som dostal priamo pri kupe vozidla. Je to A4 ako pisal visna (akurat je pisana po slovensky). Takmer vsetky udaje z tohoto papiera potom prepisujes do ziadosti pre prihlasenie noveho vozidla. Uplne dole mam popisane nejake vynimky napr. na rozmery pneumatik, ktore mozem pouzivat a okrem toho je tam napisana aj vynimka podla nejakej Europskej smernice. Presne znenie sa nepamatam.
flubertn

Příspěvek od flubertn »

ty jo, mne ešte aj tu žiadosť vypísali, iba som sa tam podpísal a zaniesol na políciu.
visna

Příspěvek od visna »

No ja som myslel trosku nieco ine, je to ako velky technicky preukaz, proste som dostal k autu hned v predajni taku A4 -ku pisanu celu po anglicky, ten papier je priamo z tovarne v korei a je podpisany nejakym korejcanom (ten podpis je prefoteny nie oroginal) a o aute tam su uplne vsetky udaje, ten papier je taky original kia akoze ma na pozadi je ze kia kia kia kia kia kia atd..... :D :D :D

Samozrejme nemozes na neho u nas jazdit okrem toho potrebujes aj papier z predajne, len sme sa bavili o tych vinimkach a tam su vsetky zapisane. Ono s toho papiera opisuju potom vsetky potrebne technicke udaje do naseho technicaku.
RIO II 1,4 sporty 2008
flubertn

Příspěvek od flubertn »

jj taky papier som dostal tiez spolu s velkym TP. ten papier je nieco ako K.O.
Je to o tom ze auto je nove nekradnute a splna vsetky potrebne normy, alebo má udelenú vynimku.

ozy, celkom som bol prekvapený ze teraz je uz iba taky mali TP ako obciansky :-)
visna

Příspěvek od visna »

No presne tak, inak ten maly novy TP je super, konecne uz nejsu tie drbnute papierove skladacky co sa mi vzdy tak po roku rozpadli, Bohuzial este mam tuto pipierovu k*k*tinu .....
RIO II 1,4 sporty 2008
zulyk

Příspěvek od zulyk »

warchief píše:To zulyk: Osvedčenie o evidencii cast 2 som dostal priamo pri kupe vozidla. Je to A4 ako pisal visna (akurat je pisana po slovensky). Takmer vsetky udaje z tohoto papiera potom prepisujes do ziadosti pre prihlasenie noveho vozidla. Uplne dole mam popisane nejake vynimky napr. na rozmery pneumatik, ktore mozem pouzivat a okrem toho je tam napisana aj vynimka podla nejakej Europskej smernice. Presne znenie sa nepamatam.
jj kolega, ja viem, aky je postup, akurat, ze ja som velky TP nedostal hned s autom, ale az o dva dni
ten anglicky dokument je dokument CoC, alebo inac certifikat konformity, zaistuje, ze auto splna vsetky prislusne normy

nejde mi potom do hlavy, aky moze mat problem s prihlasenim, ak ma velky TP aj certifikat CoC, ved to uz len staci auto prihlasit a polisi zaslu maly TP, tot vsjo
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
matísek

Příspěvek od matísek »

...takže ja som si s predajne odniesol toto: faktúru, odovzdávací protokol, potvrdenie k prevozným značkám, všeobecné podmienky, manuál, zákonnú a havarijnú poistku, tričko s logom Kia, dva kľúče s príveskom Kia a samozrejme auto...
...35 dní bez TP...

---------------------------------
Kia Rio 1,4 Sporty, midnight black
Kúpené 31. 12. 2010 (900 km)
visna

Příspěvek od visna »

Pocuj tak to uz vlastne nemozes jazdit ? lebo tusim ze tie docasne papiere mozes pouzivat len niekolko dni, 35 dni uz je strasne vela, uz by som ich tam asi kopol do riti, co ked budes potrebovat ist niekam do zahranicia ?
RIO II 1,4 sporty 2008
stanley399
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stanley399 »

Ahojte, ja mam tiez Rio, teraz idem kupovat uz druhe rio sporty, zatial maximalna spolojnost :)
KIA RIO 1,4 SPORTY HB
TROPICAL RED FACELIFT
r.v. 2011
matísek

Příspěvek od matísek »

visna píše:Pocuj tak to uz vlastne nemozes jazdit ? lebo tusim ze tie docasne papiere mozes pouzivat len niekolko dni, 35 dni uz je strasne vela, uz by som ich tam asi kopol do riti, co ked budes potrebovat ist niekam do zahranicia ?

...každú druhú sobotu zájdem do predajne, kde mi predĺžia platnosť prevozných značiek...a do zahraničia sa zatiaľ nechystám...
...36 deň bez TP...

-------------------------------
matísek

Příspěvek od matísek »

....nech mi hocikto, kto kúpil auto po 1. 1. 2011 napíše aké papiere k autu dostal (tech., certif...atď). Ďakujem.
....v piatok idem po tie svoje - konečne....
....39 dní bez TP....

--------------------------------
flubertn

Příspěvek od flubertn »

techničak, certifikat, fakturu,a vypisanu ziadost na prihlasenie
Odpovědět