Vďaka BOHU chytil iba moje spätné zrkadlo ,takže auto je celé ...ani nezastavil ,ale išiel ďalej do ďalšej obce nakoľko som bol v šoku asi cca 5 min. stál na ceste a rozmýšľal čo ďalej ...potom som hneď volal poisťovaciemu agentovi ,aký postup mám zvoliť.On na to ,či mam jeho meno SPZ-tku atď...aby som išiel za ním a nejako sa dohodol... zastihol som ho na zastávke a hneď som od neho žiadal vysvetlenie jeho arogantnej jazdy...

A on na to - mal som neodpratanú cestu tak musel som ísť do vášho pruhu (do môjho) ,aby ma nestiahlo do priekopy....Ja mu hovorím ,že mali ste ubrzdiť a neletieť ako blázon ,alebo ste mali zastať počkať keď prejdem a obísť tu prekážku a pokračovať ďalej ...on na to vidím ,že nemáš svedka ak k niečomu dôjde tak budem tvrdiť ,že som išiel rovno.Zatvoril okienko na svojej strane a išiel preč...Stál som tam ako blbec nakoľko bolo by to jeho slovo proti môjmu...

A to si hovorí šofér profesionál....Môžem dávať pozor koľko chcem aj tak nejaký debil do mňa buchne .... chcel som sem dať aj fotky ale nejako nechce sa im sem ísť...