Včera na ceste do práce ma takmer zvalcoval šofér na autobuse zn.KAROSA...Vošiel do môjho jazdného pruhu ,lebo mal neodpratanú cestu a nestihol sa zaradiť do svojho pruhu...
Vďaka BOHU chytil iba moje spätné zrkadlo ,takže auto je celé ...ani nezastavil ,ale išiel ďalej do ďalšej obce nakoľko som bol v šoku asi cca 5 min. stál na ceste a rozmýšľal čo ďalej ...potom som hneď volal poisťovaciemu agentovi ,aký postup mám zvoliť.On na to ,či mam jeho meno SPZ-tku atď...aby som išiel za ním a nejako sa dohodol... zastihol som ho na zastávke a hneď som od neho žiadal vysvetlenie jeho arogantnej jazdy...
A on na to - mal som neodpratanú cestu tak musel som ísť do vášho pruhu (do môjho) ,aby ma nestiahlo do priekopy....Ja mu hovorím ,že mali ste ubrzdiť a neletieť ako blázon ,alebo ste mali zastať počkať keď prejdem a obísť tu prekážku a pokračovať ďalej ...on na to vidím ,že nemáš svedka ak k niečomu dôjde tak budem tvrdiť ,že som išiel rovno.Zatvoril okienko na svojej strane a išiel preč...Stál som tam ako blbec nakoľko bolo by to jeho slovo proti môjmu... Len som zvedavý koľko budú pýtať za rozbité zrkadlo ktoré je aj s vyhrievaním....
A to si hovorí šofér profesionál....Môžem dávať pozor koľko chcem aj tak nejaký debil do mňa buchne .... chcel som sem dať aj fotky ale nejako nechce sa im sem ísť...
Spätné zrkadlo kia ceed...
- Reklama
Re: Spätné zrkadlo kia ceed...
tak a mám nové zrkadlo ... vyšlo ma na 48 eur,ale pozor nie je z KII ta pýtala 78 eur tak som radšej pošiel do mototechny a v stredu som objednal a štvrtok mi prišlo zrkadlo s vyhrievaním origošš na kiu ceed r.v. 2009 ...
s tou cenou to mas dobre ja som pred vyse rokom dal za zrkadlo bez vyhrievania bez farby 150e v original kia servise...
ja som kupoval iba zrkadlovku - zrkadlo plastovy kryt a elektricke ovladanie mi vsetko funguje ...no samozrejme som musel pouzit aj sekundak....