sraz KIA SORENTO termín 14-16 červen
-
sraz KIA SORENTO termín 14-16 červen
Protože se docela počet majitelů vozu KIA SORENTO rozrůstá tak sonduju zájem o uspořádání setkání milovníků tohoto modelu.Minule to neklaplo tak to prubnem tento rok místo nechám na vás já navrhuju tak jako minule http://www.wilsonka.cz/ .Program v pátek příjezd na místo a potom až do neděle kopec srandy a zábavy spojený se spanilou jízdou.Děti a ostatní miláčci rodiny nejsou problém. kontakt tel.775671228 David
TERMÍN 14-16 ČERVEN MÍSTO DALEŠICE
Účastníci srazu
1. David+manželka nekonfliktni čtyřicátníci a kluk 5 let -spaní stan
2. orangi Dalešice
3. serti
4. viita + manželka + kluk 11let + motorový člun Dalešice
5. viktor Dalešice
6. vraba43
7. Dragoun33
TERMÍN 14-16 ČERVEN MÍSTO DALEŠICE
Účastníci srazu
1. David+manželka nekonfliktni čtyřicátníci a kluk 5 let -spaní stan
2. orangi Dalešice
3. serti
4. viita + manželka + kluk 11let + motorový člun Dalešice
5. viktor Dalešice
6. vraba43
7. Dragoun33
Naposledy upravil(a) David-Petr dne sob dub 20, 2013 12:37 pm, celkem upraveno 14 x.
- Reklama
Re: sraz KIA SORENTO
Ahoj. Sraz by byl určitě fajn. Myslím, že termín musíš asi nějaký určit a lidi se přizpůsobí. Nikdy se to idealně nebude všem hodit. Já bych navrhl první půlku června, ještě před sezonou dovolených.
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
V loni jsem byl na daleškách sám,i tak tam bylo super.Nebýt nepodařeného srazu,tak ani nevím,že je u nás taková super přehrada.Letos jedeme zase sraz - nesraz.Díky za tip.
-
Tak co třeba 14-16 červen nebo 28-30 červen . Nemůžu 21-23.6 jedu na Land Cruiser party
Re: sraz KIA SORENTO nástřel termínu 14-16 červen
Ja by som aj bral. Síce termín je ešte ďaleko, ale predbežne tam pôjdem. Nech je to v Čechách kde len chce. Potrebujem sorentíka poriadne prevetrať.
-
- Kontaktovat uživatele:
Rád se zůčastním 8-9 nebo14-16.června,zbytek mám již obsazený.Minule jsem se snažil sraz uspořádat, ale mimo Viktora to všichni vzdali. Pokud to bude na Dalešicích, vezmu loď a bude o další zábavu navíc, kdo chce , může si zkusit lámat haksny při vodním lyžování
Jenom pro info , co se na Wilsonce dá- takto jsem se to snažil svolat minulý rok:
Místo konání: Autokemp Wilsonka - http://www.wilsonka.cz/ znám osobně- velmi příjemné prostředí, možnost ubytování ve stanech , nebo v chatkách
Strava- to je na každém, možno vzít grily, dá se tam i oheň, je tam hospoda.
Parkování- bez problému , kemp je fakt velký
Datum konání: upřesní se , ale viděl bych to na červen
Přihlášky: bez přihlášek, pouze předběžný seznam, kdo bude chtít, tak prostě přijede
Program: pokec okolo našich miláčků, koupání, grilování , možnost vodních sportů- taky vodní lyže, projížďka na motorovém člunu, jezdí tam i parník a v neposlední řadě lehce ospolečná návštěva Dalešického pivovaru - ano to je tam, co se točily Postřižiny
Podmínka účasti - dobrá a pohodová nálada.
Myslím, že je nás v týdle republice dost ( a je jedno jestli ropáků, nebo benzíňáků ),ale na rozdíl od příznivců jiných značek se neděje nic.
Tak se sakra dejme dohromady, vždyť by to mohl být fajn víkend a třeba si i vzájemně pomůžeme - třeba jen radou.
Tak co pánové (ale samozřejmě i dámy) dáme něco dohromady???
Jenom pro info , co se na Wilsonce dá- takto jsem se to snažil svolat minulý rok:
Místo konání: Autokemp Wilsonka - http://www.wilsonka.cz/ znám osobně- velmi příjemné prostředí, možnost ubytování ve stanech , nebo v chatkách
Strava- to je na každém, možno vzít grily, dá se tam i oheň, je tam hospoda.
Parkování- bez problému , kemp je fakt velký
Datum konání: upřesní se , ale viděl bych to na červen
Přihlášky: bez přihlášek, pouze předběžný seznam, kdo bude chtít, tak prostě přijede
Program: pokec okolo našich miláčků, koupání, grilování , možnost vodních sportů- taky vodní lyže, projížďka na motorovém člunu, jezdí tam i parník a v neposlední řadě lehce ospolečná návštěva Dalešického pivovaru - ano to je tam, co se točily Postřižiny
Podmínka účasti - dobrá a pohodová nálada.
Myslím, že je nás v týdle republice dost ( a je jedno jestli ropáků, nebo benzíňáků ),ale na rozdíl od příznivců jiných značek se neděje nic.
Tak se sakra dejme dohromady, vždyť by to mohl být fajn víkend a třeba si i vzájemně pomůžeme - třeba jen radou.
Tak co pánové (ale samozřejmě i dámy) dáme něco dohromady???
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
-
Já osobně než Dalešice se raději přikláním ke kempu pražák u Vodňan je tam klid a spousta krásných míst v blízkém okolí např.Hoštice.
Ale ve finále je mi úplně jedno kde to bude hlavně ať to klapne.
Ale ve finále je mi úplně jedno kde to bude hlavně ať to klapne.
I já samozřejmě vezmu motorák( už k vůli tomu abych měl kde chrápat).
-
Tak to si domluvte ještě ledoborec ten vám bude razít cestu ,protože zima bude trvat do konce listopadu a to začíná další tak si vemte raději lyže na sních a né na vodu popřípadě brusle. Nic se neděje motorovku mám v autě tak vám nějakou cestu prořežu pokud to jinak nezvládnete. UZAVÍRKA POTVRZENÍ ÚČASTI JE 1 června
Program udělám podle počtu přihlášených a doufám ,že nás bude aspoň na maryáš.Pokud to bude na Dalešicích tak v pátek po příjezdu ubytování stan nebo chatka tu si každej domluví sám potom dáme nějakej alkohol a nějaké jídlo je tam hospoda nebo vlastní zásobárna to je na každém jak chce.Pokud bude zájem tak dohodnu prohlídku pivovaru a elektrárny popřípadě naplánuji nějakou bojovku s plněním úkolů na trase cca 120km nic složitého takovej orientační závod, vítěz zaplatí útratu v hospodě všem účastníkům srazu .
Pokud to bude u Vodňan tak pátek je stejnej a další program dáme nějak dohromady je tam fakt hodně zajímavostí třeba http://www.helfenburk.estranky.cz/
Dřevo na večerní ohně zajistím a dodám .Já i má žena pracujem na záchrance tak i tu zdravotní pomoc zajistíme (slivovice,rum ,atd.)
Tak budu doufat ,že to napodruhé klapne zatím vedou Dalešice tak to vše budu tak nějak směřovat tímto směrem.
Program udělám podle počtu přihlášených a doufám ,že nás bude aspoň na maryáš.Pokud to bude na Dalešicích tak v pátek po příjezdu ubytování stan nebo chatka tu si každej domluví sám potom dáme nějakej alkohol a nějaké jídlo je tam hospoda nebo vlastní zásobárna to je na každém jak chce.Pokud bude zájem tak dohodnu prohlídku pivovaru a elektrárny popřípadě naplánuji nějakou bojovku s plněním úkolů na trase cca 120km nic složitého takovej orientační závod, vítěz zaplatí útratu v hospodě všem účastníkům srazu .
Pokud to bude u Vodňan tak pátek je stejnej a další program dáme nějak dohromady je tam fakt hodně zajímavostí třeba http://www.helfenburk.estranky.cz/
Dřevo na večerní ohně zajistím a dodám .Já i má žena pracujem na záchrance tak i tu zdravotní pomoc zajistíme (slivovice,rum ,atd.)
Tak budu doufat ,že to napodruhé klapne zatím vedou Dalešice tak to vše budu tak nějak směřovat tímto směrem.
Hoj lidi pokud budu mít čas tak bych se rád přidal ...místo mi je v celku jedno(kdy by byla ale možnost někde zajet do terénu tak by to vůbec nevadilo ) jde mi jen o termín...a ten bych potřeboval vědět tak 14 dní do předu ....
sorento 2.4+lpg ex
-
Termín 14-16 červen ti vyhovuje? Terén nebude problém nějakej lehkej najdem a třeba se ještě někdo přidá.Pokud toužíš po terénu tak co v srpnu Rumunsko oblast Maramureš opravdu pohodové ježdění kde hrozí max odření od větviček a jinak docela pohoda.
Mi je termín vcelku buřt,na ten víkend před prázdninama se to vždycky nějak udělá.Rád bych zase dalešky,ale i to je jedno.Hlavně aby to kurvítko ( autem to nenazvu ani v opici) vydrželo pohromadě.Už jezdí příliž dlouho na korejské poměry.
Dnes som rozmýšľal nad touto akciou a normálne sa teším. Osobne som za Dalešice
na sto pro účast potvrdím až tak 14dni před ale v párci snad ten termín nic nemám ....O Rumunsku jsem docela přemýšlel ale je to docela drahé (takle koukal jsem na offroud-foru na pořádání zájezdů) nevím jak by to vyšlo jenom na vlastní pěst...ale zaujalo mě to... záleží jak mi brouček bude sloužit a zda mu někde neublížím.. a bych něco našetřil což je docela můj velký problém..:)už teď jsem do nej zainvestoval nemalí peníz ale naštěstí né do závad ale na zkrášlení a chystám se i na malé úpravy ....
sorento 2.4+lpg ex
Ahoj. Potvrzuji účast, je mi jedno kde to bude.
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat