Při jakých ujetých kilometrech jste co opravovali, měnili...
Re: Při jakých ujetých kilometrech jste co opravovali, měnil
já si to ted drandím ve svým Mercedesu z roku 77. Má už půl míče a pořád chrochtá. Jooo chybí mi klimoška, v zatáčkách trošku plave, ale jede. Spotřeba kolem 8 až 10, ty třílitry petihrnky jsou trošku žravější a něco bere automat. Povození krásný, hlavně když za sebou na laně táhnu passata nebo Hjundai Celkem si to užívám, takže když z Vás bude chtít někdo odtáhnout, rád toho korejskýho prasomrda odtáhnu za svojí plečkou a po cestě budu troubit
- Reklama
Tenkrát se dělaly Mercedesy nesmrtelný a na celou generaci. Ne jak nyní na sotva překlepání záruky.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Měl bych si u tebe koupit permanentku.
Viktore pro tebe zadarmo, jen mám strach aby si mi medvěda nenakazil korejskou prašivinou
A nedejbože syfilyskozejk píše:
Viktore pro tebe zadarmo, jen mám strach aby si mi medvěda nenakazil korejskou prašivinou
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
zdeny65 píše:A nedejbože syfilyskozejk píše:
a nedej boze syfilys
Sorento zatím jezdí na jedničku s hvězdičkou a dneska byla spotřeba 8,4 l na sto a to po Praze a okolí. Takže já si neštěžuji
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Kamaráde zlatý,když se dívám na ty stránky,tak jsi buď dítě štěstěny ,nebo korejský provokatér.
Kdepak provokatér, jen se sám starám o auto a ono se mi odvděčuje za péči.
-
nevím kolik najedeš ročně ,ale on tě ten elán brzo přejde,protože korejské muka začínají u nafty tak +- při nájezdu 140000km
Jirko auto má sloužit mě a né já autu. Povíme si až budeš mít 150 tisíc jak se ti odvděčí. Spotřeba 8.4 je ale na tak velký auto dobrý, to se musí nechat. Za rok budeš jezdit za 6 litrů a cca za 3 roky ti bude nafta přetýkat z nádrže, tak to ještě vydrž
Teď beze srandy, po každý když to auto potkám, tak se mi prostě líbí, tvar a pohodlí má u mě na 1.Ale o to tady nejde, bavíme se tady o spolehlivosti. Myslím že hodně by nám mohl osvětlit pan Pražan specializuje se na GO Motorů DC4B a převodovek a na nedostatek práce si nemůže stěžovat.
http://www.aaapoptavka.cz/dodavatele/1- ... 573cc365b5
Teď beze srandy, po každý když to auto potkám, tak se mi prostě líbí, tvar a pohodlí má u mě na 1.Ale o to tady nejde, bavíme se tady o spolehlivosti. Myslím že hodně by nám mohl osvětlit pan Pražan specializuje se na GO Motorů DC4B a převodovek a na nedostatek práce si nemůže stěžovat.
http://www.aaapoptavka.cz/dodavatele/1- ... 573cc365b5
Jóó pan Pražan.Ten mě vydržel tahat za nohu cca 2 měsíce.Pak mi slíbil motor s Hamburku,který osobně doveze,nakonec nemoh,protože v květnu slíbil manželce,že se sní bude v Praze oblizovat pod třešní.Ale nakonec po dvou měsících dětských výmluv mi dal kontakt na ty hákoše,kde mi motor do 14ti dnů vyměnili,poslali Ten expresem za poloviční cenu,ještě měl spolupracovníka v rakovníku,škoda mluvit.Zlaté české pacičky.Jebat na to.Co si neuděláš sám,až se ucho utrhne.
Jestli není lepší zajet do Holandska pro novej polomotor s zárukou výrobce. Možná by to nebylo o moc dražší než nejaká zbastlenina u nás generálkovaná na oko.
Nejrozumější je tu prasárnu polít benzínem,zapálit a spz zakopat 3 m pod zem jak jaderný odpad.Veškeré opravy (a že jich je) jsou vyhozené peníze.Co se vymění posere se něco jiného geometrickou řadou.Místo aby složilo,musí se kolem té pičoviny opatrně,věnovat tomu spoustu pozornosti a ohledů,nehonit,nepodtáčet,parkovat na koberci,zkrátka je to auto na volný čas jako koníček.Jezdit s tím pracovně,tak zkrachuju,nebo mě zavřou pro nespolehlivost.(Místo abych dojel včas na schůzku,tak bych se modlil jestli vůbec dojedu).
tohle auto je fakt zvláštní, od každýho něco. Do těžkýho terénu to není, člověk by musel vyhodit ten papírový plech co je pod motorem a dát tam pořádný kryt, u EST v těžkým terénu odděláte řetěz v převodovce, náchylný je taky řadící el. motor, kompresor a free diferenciál, u TOD je v podstatě to stejný plus lamelová spojka, kromě kompresoru a jiný dif. Pokud na to dáte drapáky který mají dobrou trakci a naložíte mu sto pro to něco nevydrží.
Když budete tahat vleky utaháte motor, když budete jezdit rychle tak ho uhoníte, když bude jezdit čistě město budete měnit olej po 7 tisících a motor se bude zakarbonovávat a 8 litrů kvalitního oleje celkem prodražuje provoz.
V roce 2003 a 2004 bylo tohle auto BOOM, bylo mezi nejprodávanějšími offroady, dnes se podívejte na inzeráty, je jich tam tolik, že je dnes pomalu neprodejný, najít auto s nájezdem přes 250 tisíc je téměř nemožný, ikdyž se hojně používalo jako podnikatelský. Prodejní cena je řádově o 50 až 60 tisíc menší než u konkurence.
To auto mít stálý pohon 4x4 s mezinápravovým dif a pořádný osvědčený motor, tak si troufnu tvrdit, že v cenový kategorii by nemělo konkurenci.
Když budete tahat vleky utaháte motor, když budete jezdit rychle tak ho uhoníte, když bude jezdit čistě město budete měnit olej po 7 tisících a motor se bude zakarbonovávat a 8 litrů kvalitního oleje celkem prodražuje provoz.
V roce 2003 a 2004 bylo tohle auto BOOM, bylo mezi nejprodávanějšími offroady, dnes se podívejte na inzeráty, je jich tam tolik, že je dnes pomalu neprodejný, najít auto s nájezdem přes 250 tisíc je téměř nemožný, ikdyž se hojně používalo jako podnikatelský. Prodejní cena je řádově o 50 až 60 tisíc menší než u konkurence.
To auto mít stálý pohon 4x4 s mezinápravovým dif a pořádný osvědčený motor, tak si troufnu tvrdit, že v cenový kategorii by nemělo konkurenci.