kolik vám žere sorento oleje?
Re: kolik vám žere sorento oleje?
Moje Sorento ide od výmeny do výmeny a lievam tam 10w-40. Výmena je po 15000Km.
- Reklama
Starty,výkon,akcelerace,voda bez sazí,kouřivost minimální,všechno perfekt,len ten olej nám chýba Troník,len ten olej.
Hlava demontována,válce hladké,lesklé,přesahy pístů do hlavy pokryté vrstvou sazí,mastné saze i ve výfuk potrubí.Ještě,že mám venku kat.Už by byl v prdeli.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Viktora, jsem rád, že stále oplýváš humorem, to je moc dobře.Proto sem chodím rád Jinak já olej od výměny do výměny, úbytek tak 1 dcl , motor 3,5 benzín, najeto nyní 270 tis. , měním po 10-12 tis, 10W40 od Repsolu.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Já vím ty zvíře,co máš za motor a co ti to žralo,než si udělal pořádek s elektrikou.Teď mi ještě poraď kde se mi zjevil čisťounký olej nad vstřikama,když v motoro je černý jak bota a přelitím to není?Tlaky to má asi v pořádku,protože se olej spálí téměř dokonale,(Nedýmí)a písty co přesahují do hlavy vypadají jak puky?Tak to si poser stehna kanáre a rozvíjej konspirace.Těším se na odpovědi a zapřáhni i Davida.
Hlava po tlakovce,přebroušena,gumičky vyměněny,závada neshledána.Momentálně se montuje,ráno jedu ku Karlštejnu na lom Velká amerika ( točil se tam Limonádový Joe ) na potápění.Mám to tam i zpět cca 1.000km,tak hin sa hukáže.Pokud se tam něco nehlo a nezatáhne se to tak fakt už tu kurvu poleju benzínem a zapálím.Jenom sehnat bejzbolku na odhánění hasičů,protože si myslím,že to ani kloudně hořet nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
Viktore, ty máš v tom autě skřítka a ten ti tam dělá ten bordel.Zkusil bych zaříkávání, nebo ho nalákat na kus salámu a pak pohladit tou bejsbolkou. Jinou příčinu poruch bych vyloučil
Není na potápění už kapku zima?
Není na potápění už kapku zima?
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
spon je vidět,co to je za bandu chujů).