Chtěl bych se zeptat na vaše objektivní dojmy z užívání RIA. Dneska jsem si sjel předváděčkou CRDi. Samozřejmě za tu chvíli člověk nemůže vstřebat všechny dojmy. Motor s tím cvičí sakra pěkně, odhlučnění je také na slušné úrovni, brzdy velmi dobré. Co se týká podvozku, tady jsem takový rozpačitý a chtěl bych se zeptat na vaše poznatky. Pérování se mi zdá trochu komfortnější, naž má např. Fabie. Ovšem vedení stopy se mi zdálo takové nejisté, nečitelné, vzhledem k výkonu motoru - a to ještě prodejce říkal, že jej mohou čipovat- mi ten podvozek nějak neseděl. Není to v tom, že by pérování bylo měkké - jezdím i velkými měkkými auty, které se sice v zatáčce hodně naklání, ale jinak vedou stopu perfektně. Na druhou stranu např. Fabia je na můj vkus až moc tvrdá, ovšem podvozek má na víc, než na běžně osazované slabé motory.
U Ria jsem čekal něco mezi - komfort a přitom příjemné vlastnosti podvozku. Fakt, zatáčky, navíc kombinované s nějakými výtluky, nebyly jeho doménou. Tak jak je to - je to jenom první dojem nebo prostě od toho podvozku nelze čekat nějaké bůhvíjaké vlastnosti ? Díky za vaše poznatky