Už je doma
Už je doma
Tak jsem si včera přivezl 1.6 D SW v plné výbavě a s mnoha příplatkovými věcmi. Proto, má-li někdo dotaz, sem s ním.
Co mě zatím hooodně štve, je naprosto příšerně přeložený manuál. To je teda skvost.
Další věc - automatická světla nevyhovuje mi zapnutí po startu - nevíte, dá se to vypnout v menu, pojistkou nebo jen diagnostikou?
Každopádně, je to krasavec a zatím budím veřejný zájem, protože se dost lidí otáčí, když jedu kolem
Co mě zatím hooodně štve, je naprosto příšerně přeložený manuál. To je teda skvost.
Další věc - automatická světla nevyhovuje mi zapnutí po startu - nevíte, dá se to vypnout v menu, pojistkou nebo jen diagnostikou?
Každopádně, je to krasavec a zatím budím veřejný zájem, protože se dost lidí otáčí, když jedu kolem
- Reklama
Jo jo, funguje to, jak píšeš. Nevyhovuje mi to proto, že často jezdím v noci a abych viděl na budíky, musím si to stejně rozsvítit. A v tom je problém - pokud světla svítí a já je k tomu ještě rozsvítím ovladačem, tak probliknou, což jim určitě dvakrát nesvědčí. Kdyby to bylo tak, že k tomu jen přepnu ovladač, ale nikde nic neblikne, tak by mi to nevadilo, takhle jo. Ale jak jsem koukal do návodu, stačí prý dát jakoukoli pojistku do označeného slotu DRL a tím se automatika deaktivuje. Ale jestli tomu tak je, to netuším. Jinak spokojeniost, až na zabasované rádio. Basy mám na +2 a výšky na +10 a neřek bych teda, že tam nějaký jsou. Ale jinak suuuper !
jestli je to podbliknutí jednou denně tak si mysliím že na životnosti to ubere 0,0000 nic.. a já osobně bych jezdil pořád v pozici on, přeci jen, když svítí palubka, tak je to takový hezčí
zabasované = že tam basy jsou nebo nejsou?
zabasované = že tam basy jsou nebo nejsou?
Naposledy upravil(a) Lukáš dne čtv říj 04, 2007 10:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Aha, to jsem nějak překouk, že když to nechám komplet zapnutý, tak se to vypne s vytažením klíčku No, tak snad se pak elektronika nezblázní a někdy mi to v noci nezapne
Zabasované - tím jsem myslel, že basů je tam hodně (to mi moc nevadí), ale ty výšky trochu postrádám. Ale není to nic hrozného a třeba CD hraje moc pěkně
Ještě jedna věc - když jsem si ho přebíral, tak mi tam na displeji svítila kytara (asi znak nějakého ekvalizéru). Pak jsem si s tím pohrál a od té doby kytara nikde. Jsou tam někde nějaké EQ předvolby, nebo jsem měl vlčí mlhu?
Fotky udělám zítra
Zabasované - tím jsem myslel, že basů je tam hodně (to mi moc nevadí), ale ty výšky trochu postrádám. Ale není to nic hrozného a třeba CD hraje moc pěkně
Ještě jedna věc - když jsem si ho přebíral, tak mi tam na displeji svítila kytara (asi znak nějakého ekvalizéru). Pak jsem si s tím pohrál a od té doby kytara nikde. Jsou tam někde nějaké EQ předvolby, nebo jsem měl vlčí mlhu?
Fotky udělám zítra
Páte dveře
Čest pánové,mám dotaz ohledně Vaši zkušenosti se zavíráním pátých dveří.Zdá se mi, že musim celkem větší silou zapůsobit a bych je zavřel.Zatím je auto ještě v salónu, ale když jsem porovnával krátkou verzi a dlouhou, tak krátká jen klapne a dlouhá až po větším třísknutí.Díky za info.Čest.