Už je doma

GVG
Kontaktovat uživatele:

Už je doma

Příspěvek od GVG »

Tak jsem si včera přivezl 1.6 D SW v plné výbavě a s mnoha příplatkovými věcmi. Proto, má-li někdo dotaz, sem s ním.

Co mě zatím hooodně štve, je naprosto příšerně přeložený manuál. To je teda skvost.
Další věc - automatická světla nevyhovuje mi zapnutí po startu - nevíte, dá se to vypnout v menu, pojistkou nebo jen diagnostikou?

Každopádně, je to krasavec a zatím budím veřejný zájem, protože se dost lidí otáčí, když jedu kolem :)
Reklama

grafix

Příspěvek od grafix »

Muzes napsat, jakou doplnkovou vybavu tam mas?
GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

Tempomat, dešťový senzor, ESP, vyhřívání čelního okna, vyhřívání sedadel.
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

s rozsvěcením světlem..
světla tlumená svítí stále jak v poloze off tak v polooze on, jen v poloze off nesvítí přístrojová deska.
a vypnout se dají pouze v poloze "parkovačky" kdy svítí pouze parkovací žárovky a palubní deska.

proč ti nevyhovuje rozsvícení světel hned po startu?
GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

Jo jo, funguje to, jak píšeš. Nevyhovuje mi to proto, že často jezdím v noci a abych viděl na budíky, musím si to stejně rozsvítit. A v tom je problém - pokud světla svítí a já je k tomu ještě rozsvítím ovladačem, tak probliknou, což jim určitě dvakrát nesvědčí. Kdyby to bylo tak, že k tomu jen přepnu ovladač, ale nikde nic neblikne, tak by mi to nevadilo, takhle jo. Ale jak jsem koukal do návodu, stačí prý dát jakoukoli pojistku do označeného slotu DRL a tím se automatika deaktivuje. Ale jestli tomu tak je, to netuším. Jinak spokojeniost, až na zabasované rádio. Basy mám na +2 a výšky na +10 a neřek bych teda, že tam nějaký jsou. Ale jinak suuuper ! :lol:
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Nahod foto, libi se mi dost :wink:
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

jestli je to podbliknutí jednou denně tak si mysliím že na životnosti to ubere 0,0000 nic.. a já osobně bych jezdil pořád v pozici on, přeci jen, když svítí palubka, tak je to takový hezčí :wink:

zabasované = že tam basy jsou nebo nejsou?
Naposledy upravil(a) Lukáš dne čtv říj 04, 2007 10:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Riccardo

Příspěvek od Riccardo »

Hele, to neřeš a světla zapni na potkávací nafurt. Ony se nakonec zhasnou, jak vytáhneš klíček a otevřeš dveře. Na ovládání světel nemusíš prakticky ani sáhnou jak je rok dlouhý, ve dne v noci....
Jinak já mám basy na -1 a výšky na +8 :-)
GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

Aha, to jsem nějak překouk, že když to nechám komplet zapnutý, tak se to vypne s vytažením klíčku :) No, tak snad se pak elektronika nezblázní a někdy mi to v noci nezapne :)

Zabasované - tím jsem myslel, že basů je tam hodně (to mi moc nevadí), ale ty výšky trochu postrádám. Ale není to nic hrozného a třeba CD hraje moc pěkně :)

Ještě jedna věc - když jsem si ho přebíral, tak mi tam na displeji svítila kytara (asi znak nějakého ekvalizéru). Pak jsem si s tím pohrál a od té doby kytara nikde. Jsou tam někde nějaké EQ předvolby, nebo jsem měl vlčí mlhu?

Fotky udělám zítra :)
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

pokud hrábneš "ručně" do bassů a výšek tak ti kytara popř. jiný použitý EQ zmizí :) a do EQ se dostaneš dlouhým podržením tlačítka "SOUND"

EDIT: překlepy
GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

Danke, hned to vyzkouším. BTW, mám auťák bez čidla kvality vzduchu, prý se to strašně kazilo a nefungovalo to dobře. Takže klasika - tlačítko pro vnitřní okruh :)
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

to nechápu :lol: s tím čidlem kvality vzduchu :lol: :lol:
GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

No zkrátka - údajně ho tam nemontují, protože jsou od zákošů blbé reakce. Otázka je, zda je tomu skutečně tak, či nikoli. Když jsem se ptal, nač tam je to tlačítko, bylo mi řečeno toto. Netuším, jak to vyzkoušet, jestli je to pravda nebo ne. Hledat čudící Avii se mi nechce :)
Filo

Páte dveře

Příspěvek od Filo »

Čest pánové,mám dotaz ohledně Vaši zkušenosti se zavíráním pátých dveří.Zdá se mi, že musim celkem větší silou zapůsobit a bych je zavřel.Zatím je auto ještě v salónu, ale když jsem porovnával krátkou verzi a dlouhou, tak krátká jen klapne a dlouhá až po větším třísknutí.Díky za info.Čest. :)
GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

Taky se mi zdálo, že je potřeba trochu větší síly, ale připisuju to tomu, že je to nové a že se to ochodí. Kdyžtak bych aplikoval trochu vazelíny.
Odpovědět