benzín nebo diesel
benzín nebo diesel
Uvažuju o koupi, ale nevim kterou 1.6. Jak je to se skutečnou spotřebou a jak s náklady na provoz. Ročně najedu zhruba jen 10.000 km. Můžete mi poradit
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
já mám 1,6 cvvt a dám tam plyn jsem na stejné ceně jako bych koupil naftu ale ale jezdim podstaně levněji než s dieslem
Naposledy upravil(a) greenca dne stř kvě 28, 2008 11:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: benzín nebo diesel
Jestli jezdíš couráky tak si kup benzín ten tak netrpí za studena.baum píše:Uvažuju o koupi, ale nevim kterou 1.6. Jak je to se skutečnou spotřebou a jak s náklady na provoz. Ročně najedu zhruba jen 10.000 km. Můžete mi poradit
to by me celkem zajimal duvod, proc by mel odchazet motor? naopak LPG dle odborniku motor setri .. zajima me duvod proc jste toto napsal, mozna mi nejaky duvod unika ..lione píše:Otázka jak dlouho ti vydrží než ti odejde motor a co ti řeknou při záručních opravách.greenca píše:já mám 1,6 cvvt a dal jsem tam plyn jsem na stejné ceně jako bych koupil naftu ale ale jezdim podstaně levněji než s dieslem
Co vím kdo jezdil na LPG tak se mu po čase odpalovali ventily však uvidíš po čase.mart píše:to by me celkem zajimal duvod, proc by mel odchazet motor? naopak LPG dle odborniku motor setri .. zajima me duvod proc jste toto napsal, mozna mi nejaky duvod unika ..lione píše:Otázka jak dlouho ti vydrží než ti odejde motor a co ti řeknou při záručních opravách.greenca píše:já mám 1,6 cvvt a dal jsem tam plyn jsem na stejné ceně jako bych koupil naftu ale ale jezdim podstaně levněji než s dieslem