benzín nebo diesel

Odpovědět
baum

benzín nebo diesel

Příspěvek od baum »

Uvažuju o koupi, ale nevim kterou 1.6. Jak je to se skutečnou spotřebou a jak s náklady na provoz. Ročně najedu zhruba jen 10.000 km. Můžete mi poradit :)
Reklama

GVG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GVG »

V tom případě bež do benzínu, jestli najedeš takhle málo. Třeba já najedu 45.000 ročně, takže u mě byla volba jasná.
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

10tkm ročně je hodně málo na to aby jsi jezdil s dieslem.. jdi do 1,6 CVVT a budeš nad míru spokojen :)
greenca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

já mám 1,6 cvvt a dám tam plyn :) jsem na stejné ceně jako bych koupil naftu ale ale jezdim podstaně levněji než s dieslem
Naposledy upravil(a) greenca dne stř kvě 28, 2008 11:00 pm, celkem upraveno 1 x.
lione

Příspěvek od lione »

greenca píše:já mám 1,6 cvvt a dal jsem tam plyn :) jsem na stejné ceně jako bych koupil naftu ale ale jezdim podstaně levněji než s dieslem
Otázka jak dlouho ti vydrží než ti odejde motor a co ti řeknou při záručních opravách.
lione

Re: benzín nebo diesel

Příspěvek od lione »

baum píše:Uvažuju o koupi, ale nevim kterou 1.6. Jak je to se skutečnou spotřebou a jak s náklady na provoz. Ročně najedu zhruba jen 10.000 km. Můžete mi poradit :)
Jestli jezdíš couráky tak si kup benzín ten tak netrpí za studena.
mart

Příspěvek od mart »

lione píše:
greenca píše:já mám 1,6 cvvt a dal jsem tam plyn :) jsem na stejné ceně jako bych koupil naftu ale ale jezdim podstaně levněji než s dieslem
Otázka jak dlouho ti vydrží než ti odejde motor a co ti řeknou při záručních opravách.
to by me celkem zajimal duvod, proc by mel odchazet motor? naopak LPG dle odborniku motor setri .. zajima me duvod proc jste toto napsal, mozna mi nejaky duvod unika ..
lione

Příspěvek od lione »

mart píše:
lione píše:
to by me celkem zajimal duvod, proc by mel odchazet motor? naopak LPG dle odborniku motor setri .. zajima me duvod proc jste toto napsal, mozna mi nejaky duvod unika ..
Co vím kdo jezdil na LPG tak se mu po čase odpalovali ventily však uvidíš po čase.
greenca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

ten plyn jsem nakonec nenamontoval,ale stále o tom uvažuji,při dnešních cenách benzínu.Jinak souhlasím stím,že plyn motory šetří více než benzín.Znám spoustu lidí co ho mají a motory šlapou v pohodě.Co LPG přestavbách odchází nejsou motory,ale většinou plynové vstříky,elementy apod.
Odpovědět