Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...
Re: Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...
fuuu no ono by to chcelo porovnat. ja tiez pocujem take cvakanie ale uplne potichu a hlavne za studena, nom myslim si ze to je v poriadku ved to je len tak tak pocut. no neviem ako na tvojom. Mozno az privelmi vsetko pocuvas
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No konecne som dostal znacky a technicak so serviskou a certifikatom s KIA nasiel som tam udaje : version - 515A , variant - M111 , Type - DE , engine code - G4EE , engine manufacturer - hyundai , maximum power - 71,30 kW at 6000 rpm . Z coho som bol ale prekvapeny a videl som to prvy krat v zivote ze v technicaku je napisane vykon motora 71,30kW .. som myslel ze to sa vzdy zaokruhluje lebo na desatinne miesta som to v technicaku este nikdy nevidel teda -
A na servis mi dali kontakt na adresu BA, Polianky 15 .
Ak ste v tom servise niekdo boli tak prip. napiste skusenost alebo napiste kam v BA chodite .
Tak uvidime zatial ale vsetko slape v pohode tak snad to tak aj zostane .
A na servis mi dali kontakt na adresu BA, Polianky 15 .
Ak ste v tom servise niekdo boli tak prip. napiste skusenost alebo napiste kam v BA chodite .
Tak uvidime zatial ale vsetko slape v pohode tak snad to tak aj zostane .
Podla mojho nazoru to s tym cvakanim,az moc sledujes svoje auto.
bud rad ze sa pohnes a dorazis do ciela,ak by sa vyskytli ine problemy,az potom to zacni riesit...Na to tam mas aj kontrolku CHECK,ktora ti zacne blikat akonahle sa vyskytne problem s motorom..
bud rad ze sa pohnes a dorazis do ciela,ak by sa vyskytli ine problemy,az potom to zacni riesit...Na to tam mas aj kontrolku CHECK,ktora ti zacne blikat akonahle sa vyskytne problem s motorom..
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
asi tak nejak, netreba to skumat prilis do detailov lebo objavis viac chyb ako by sa ti mohlo pacit. a netreba od toho vela cakat. keby si chcel velmi dobre auto tak by ta to stalo o par tisic euro viac. rio je len takym dobrym kompromisom medzi cenou a tym co za nu dostanes
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Bud rad ze namas Ford Focus,kamarat ho ma a stale nadava na to,ked videl moje Rio tak len ticho zavidel,co sa tyka prevedenia plastov,servisu,sedadiel....
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
nepovedal som ze je najhorsie! ale zas nemozes ani tvrdit ze je na tom rovnako ako drahsie auta
-
- Kontaktovat uživatele:
povedal by som ze to cvakanie je uz ohodne menej pocut co som dnes najazdil dalsich 350km tak som sa tak zapocuval a fakt ma ten motor uz trochu iny prejav -O MOC TICHSI , proste ked porovnam aky to malo strasny zvuk pri 100km najazdenych a aky to ma teraz pri 1000km tak je to ohromny rozdiel, asi sa to fakt len musi zabehnut a bude pokoj nakolko to bolo moje prve uplne nove auto tak zrejme preto mi prislo divne ze co za zvuky idu z motora ... predsalen som tomu zacal aj trochu viac davat ze preradujem pri 3200ot. aspon bo sak co v manualy pisu zabeh 1000km a uz ma dostatocne omrzelo jazdit jak kkt stym takze tych 1000km tomu musi stacit .
A co sa tyka plastov a celkoveho dojmu interieru tak ja som porovnaval s CLIOm r.v.2006 a fordom fusion 2007 a moje RIO je natom ohodne lepsie "zatial" aj vzhladovo aj prevedenim ze nikde nic nevrzga atd., no vravim zatial ... cas ukaze pravdu
A co sa tyka plastov a celkoveho dojmu interieru tak ja som porovnaval s CLIOm r.v.2006 a fordom fusion 2007 a moje RIO je natom ohodne lepsie "zatial" aj vzhladovo aj prevedenim ze nikde nic nevrzga atd., no vravim zatial ... cas ukaze pravdu
mne sem tam vrzga moja sedacka...a niekedy vobec neviem co to moze byt...
tak mne niekedy vrzga pre zmenu sedacka spolujazdca. a okrem toho, hlavne ked je teplo tak vrzga aj palubna doska. neviem co presne to robi. niekedy mam pocit ze to ide od panelu s radiom, niekedy zas zvnutra palubky. ked je chladno tak to nerobieva, iba ked prazi slnko a je rozpaleny cely interier
To sa stava aj mne ale moc to neriesim a ked moc tak potlacim tie plasty a uz to nerobi.
A na spolujazcovej strane to robi opierka na hlavu,nakolko to nie je az tak natesno...musim to poriesit:)
Inak som s autom max.spokojny,jazdim teraz setrno tak moc to nevytacam ale ked ma obehla na dialnixi X6 tak mi to nedalo a nadherne som akceleroval a samozrejme som ju predbehol...
A na spolujazcovej strane to robi opierka na hlavu,nakolko to nie je az tak natesno...musim to poriesit:)
Inak som s autom max.spokojny,jazdim teraz setrno tak moc to nevytacam ale ked ma obehla na dialnixi X6 tak mi to nedalo a nadherne som akceleroval a samozrejme som ju predbehol...
tak tu X6ku mozes trosku vysvetlit. to si tomu akoze daval 180kmph na 4ke??? alebo si mal na 5ke pri 6k otackach 180kmph??? ak to druhe tak to sa mi nepozdava, kedze ja som mal pri 6k tolko kolko vidis na mojom avatare
Tak isiel som 90Km/h na 5st.,podradil som na 3st. vytocil do 6000ot,zaradil 4st takisto 6000ot a nakoniec 5st a isiel som 185 tak nejako.
A este dost podstatna vec v aute som cestoval ja a lekarnicka v kufry..
Je dobre ked raz zacas vytocis motor aby nezlenivel....
A este dost podstatna vec v aute som cestoval ja a lekarnicka v kufry..
Je dobre ked raz zacas vytocis motor aby nezlenivel....
tak to teda treba. ono sa to uplne inak sprava ked jazdis kratke, pomale mesto a ked si na ceste dlhsie. napr aj hluk. ked sme kupovali auto tak bolo tichuckeee ale teraz ked sa dlhsie nejazdi tak rachoce ako stara skodovka. ale staci ze ho zoberiem prevetrat niekam na dlhsie a uz je zas vsetko o inom (len potom je problem sa zas krotit v meste, lebo ako keby same od seba zrychlovalo aj bez plynu:). minule sa mi zas podarila taka blbost.. isiel som startovat ked som mal nastartovane. prste som ten motor ani nepocul
uz sa neviem dockat na kolko ho dostanem ked budem mat prezute na letne a ked nebudem taky nalozeny
uz sa neviem dockat na kolko ho dostanem ked budem mat prezute na letne a ked nebudem taky nalozeny
to mas pravdu....aj ja si raz za tyzden pozriem letne elektrony.Ked som ich daval dole som ich poriadne vyumyval a nastriekal takym spryom na pneumatiky...su ako nove:D
hh, napodobne! tiez som dal letnu sadu riadne do parady a teraz sa nebudem musiet bat ze sa o to zaspinim ked s tym budem manipulovat. inak ... nebudem zakladat novu temu, ale zaujimalo by ma ake mate letne gumy! ja mam hankook