Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...
Re: Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...
Tak 1.garncna prehliadka ma stala 176 eur. Menili Olej do motora,nejaky olej dolievali - ze vraj chybalo,vzduchovy filter,pelovy filter
Pytal som sa na buchotajucu opierku hlavy a ze sa s tym neda nic robit lebo je tam sistem aktivnej opierky hlavy:)
Pytal som sa na buchotajucu opierku hlavy a ze sa s tym neda nic robit lebo je tam sistem aktivnej opierky hlavy:)
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
- Reklama
-
Heh tak v pondelok si idem po Rio..... tesim
aladinos: no tak 176 eur je myslim ze primerana cena ja som na prvej platil podobne.
Marcel 0385: vitaj v klube, potom daj vedet prve dojmy
Marcel 0385: vitaj v klube, potom daj vedet prve dojmy
RIO II 1,4 sporty 2008
Daval si niekto na zadne okna folie,myslim tym zadne bocne a zadne okno.Kolko ste platili
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
hej uz som to tu niekde pisal
mam ich asi 2 tyzdne a stali ma 120 eur. Chlapci boli za dve hodky hotovy a zatial som spokojny, mam tie najtmavsie.
mam ich asi 2 tyzdne a stali ma 120 eur. Chlapci boli za dve hodky hotovy a zatial som spokojny, mam tie najtmavsie.
RIO II 1,4 sporty 2008
.. a este si stale neumyl auto a nedal fotky.. to je hroznevisna píše:hej uz som to tu niekde pisal
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
umyl a uz budem muset zase .. no nejako som na to nemal cas .. hanbiim sa
RIO II 1,4 sporty 2008
Odporucam pripravok RAIN OFF sice dlhsie trva vylestenie ale potom ked prsi tak je to prada:D
A aj ked mate spinave okno a chcete ho umyt 2 tahy mokrou handrou a sklo je ciste...
A aj ked mate spinave okno a chcete ho umyt 2 tahy mokrou handrou a sklo je ciste...
-
Juuuuuujjjjj fajne to auticko...... Super
Akurat som tam nemal vybavu co som si myslel ze bude.... Mam na mysli lekarnicku, ziarovky, trojuholnik.....
Len ja som nedostal???
Akurat som tam nemal vybavu co som si myslel ze bude.... Mam na mysli lekarnicku, ziarovky, trojuholnik.....
Len ja som nedostal???
nie si sam ... aj ja som bol prekvapeny tym kolko veci bolo treba hned dokupit (vesta, lekarnicka, trojuholnik a spol., koberce, lapace necistot ...)Marcel0385 píše:Juuuuuujjjjj fajne to auticko...... Super
Len ja som nedostal???
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
tu je RIO s foliami 3M
[img=http://img9.imageshack.us/img9/6251/p9060003.th.jpg]
[img=http://img9.imageshack.us/img9/6251/p9060003.th.jpg]
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
no to ja som dostal vsetko k tomu, jakoze povinnu vybavu zadarmo ( vesta,lekarnicka,trojuholnik,ziarovky,lano,rukavice su tam este aj v takej cervenej taske ze KIA) no a koberce a zasterky si musis dokupit to je jasnacka
RIO II 1,4 sporty 2008
Matej a to mas ktory odtien,popripade kolko odtienov existuje...
ja mam najtmavsi odtien CS 5
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
-
- Kontaktovat uživatele: