ahojte, mam rio sporty a nejako nie som spokojny so servisom. Neviete mi odporucit nejaky dobry v BA a sirsom okoli? )
zatial som chodil do slovaKIA auto.
Diky za odpovede.
servis
- Reklama
Re: servis
ja som teda s okolia malaciek a v malackach som so servisom uplne spokojny. Ale chcem ti povedat ze si daj bacha na servis v lamaci. Su tam uplni amateri. opravovali mi tam moje rio - menili kladku. no a ty ko..ti mi ju dali opacne. Chapes to ? to sa da dat v autorizovanom servise kde su "skoleni" ludia nejaku suciastku opacne? V LAMACi sa to da. takze pozor na to.
RIO II 1,4 sporty 2008
asi teda skusim ten lamac. teraz este dve otazky, mozno trochu divnevisna píše:ja som teda s okolia malaciek a v malackach som so servisom uplne spokojny. Ale chcem ti povedat ze si daj bacha na servis v lamaci. Su tam uplni amateri. opravovali mi tam moje rio - menili kladku. no a ty ko..ti mi ju dali opacne. Chapes to ? to sa da dat v autorizovanom servise kde su "skoleni" ludia nejaku suciastku opacne? V LAMACi sa to da. takze pozor na to.
1. mozem chodit do autorizovaneho servisu kam len chcem, nemusim chodit tam kde som to kupil?
2. neviete mi povedat, ked vymenim audiosustavu, padne mi zaruka na auto?
KIA Rio Sporty , Sunset Orange
lamac neodporucam ani ja ale skus kiu na zlatych s nimi som bol spokojny...alebo este motor car trnava aj tam su sikovni a ochotni....
ka rio sporty, tropical red
lamac je tiez motor car.....
opat chcem pochvalit servis, tak pisem! neislo o garancku tak to pisem sem.
nedavno mi menili loziska prednych kolies. dal som to robit v ZA. opat maximalna spokojnost so servisom! na moje prekvapenie mi dokonca este aj vycistili interier. samozrejme som nic neplatil ... loziska boli v ramci zaruky a interier zrejme ich dobra vola
nedavno mi menili loziska prednych kolies. dal som to robit v ZA. opat maximalna spokojnost so servisom! na moje prekvapenie mi dokonca este aj vycistili interier. samozrejme som nic neplatil ... loziska boli v ramci zaruky a interier zrejme ich dobra vola
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
audiosustava sa nemeni len tak... musia ti ju oni /cca 200e s pracou ak mas hardware ty/... je to svinstvo.... az po zaruke si mozes dat hocikomu inac ti padne zaruka na celu elektriku v aute...
auto som kupoval bez radia. montoval som si ho sam a zaruka mi nepadla. nik sa ma na to ani nepytal, ze kto mi montoval radio a to som si hned menil aj reproduktory vo dverach.
Kia Rio II 1,5 CRDi 81kW (104kW) r.v. 2006
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm