servis

Odpovědět
bohush

servis

Příspěvek od bohush »

ahojte, mam rio sporty a nejako nie som spokojny so servisom. Neviete mi odporucit nejaky dobry v BA a sirsom okoli? :))

zatial som chodil do slovaKIA auto.

Diky za odpovede.
KIA Rio Sporty , Sunset Orange
Reklama

visna

Re: servis

Příspěvek od visna »

ja som teda s okolia malaciek a v malackach som so servisom uplne spokojny. Ale chcem ti povedat ze si daj bacha na servis v lamaci. Su tam uplni amateri. opravovali mi tam moje rio - menili kladku. no a ty ko..ti mi ju dali opacne. Chapes to ? to sa da dat v autorizovanom servise kde su "skoleni" ludia nejaku suciastku opacne? V LAMACi sa to da. takze pozor na to.
RIO II 1,4 sporty 2008
bohush

Příspěvek od bohush »

visna píše:ja som teda s okolia malaciek a v malackach som so servisom uplne spokojny. Ale chcem ti povedat ze si daj bacha na servis v lamaci. Su tam uplni amateri. opravovali mi tam moje rio - menili kladku. no a ty ko..ti mi ju dali opacne. Chapes to ? to sa da dat v autorizovanom servise kde su "skoleni" ludia nejaku suciastku opacne? V LAMACi sa to da. takze pozor na to.
asi teda skusim ten lamac. teraz este dve otazky, mozno trochu divne :)

1. mozem chodit do autorizovaneho servisu kam len chcem, nemusim chodit tam kde som to kupil?
2. neviete mi povedat, ked vymenim audiosustavu, padne mi zaruka na auto?
KIA Rio Sporty , Sunset Orange
matoni

Příspěvek od matoni »

lamac neodporucam ani ja ale skus kiu na zlatych s nimi som bol spokojny...alebo este motor car trnava aj tam su sikovni a ochotni....
ka rio sporty, tropical red
makra05

Příspěvek od makra05 »

lamac je tiez motor car.....
staf

Příspěvek od staf »

opat chcem pochvalit servis, tak pisem! neislo o garancku tak to pisem sem.
nedavno mi menili loziska prednych kolies. dal som to robit v ZA. opat maximalna spokojnost so servisom! na moje prekvapenie mi dokonca este aj vycistili interier. samozrejme som nic neplatil ... loziska boli v ramci zaruky a interier zrejme ich dobra vola :)
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

audiosustava sa nemeni len tak... musia ti ju oni /cca 200e s pracou ak mas hardware ty/... je to svinstvo.... az po zaruke si mozes dat hocikomu inac ti padne zaruka na celu elektriku v aute...
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
mawerik

Příspěvek od mawerik »

auto som kupoval bez radia. montoval som si ho sam a zaruka mi nepadla. nik sa ma na to ani nepytal, ze kto mi montoval radio a to som si hned menil aj reproduktory vo dverach.
Kia Rio II 1,5 CRDi 81kW (104kW) r.v. 2006
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
Odpovědět