Kladka na klimu

Odpovědět
Peters

Kladka na klimu

Příspěvek od Peters »

Nema niekto kladku na klimu (mala by byt rovnaka ako na serve)??? Pls ak hej odpiste, nejako sa dohodneme... dik
Reklama

Peters

Re: Kladka na klimu

Příspěvek od Peters »

U nikoho by sa nenasla jedna taka kladka???? prosim skuste pohladat, diky moc
maro

Příspěvek od maro »

určite nebude ako na serve, kladka kompresora má elektromagnetickú spojku
------------------------
Sorento.Magentis.Pregio.
http://www.thermical.sk
rado

Příspěvek od rado »

Kladka na klímu je zhodná s vodiacou kladkou na remeň čo točí vodnú pumpu. Prečo zháňaš kladku ? Nová v Kii stojí 57 EUR a stará môže byť vytrepaná. Ja som vo svojej vymenil iba ložisko, ktoré stálo 2,5 EUR a beží ako nová. Na tom korejskom je číslo ložiska, ktoré je zhodné s našími normami a je to číslo 6301.
Peters

Příspěvek od Peters »

rado píše:Kladka na klímu je zhodná s vodiacou kladkou na remeň čo točí vodnú pumpu. Prečo zháňaš kladku ? Nová v Kii stojí 57 EUR a stará môže byť vytrepaná. Ja som vo svojej vymenil iba ložisko, ktoré stálo 2,5 EUR a beží ako nová. Na tom korejskom je číslo ložiska, ktoré je zhodné s našími normami a je to číslo 6301.
57eur? fuuha, to aj dost za taku malu kravinu... viem ze by sa dalo vymenit lozisko ale mne ju vytrepalo tak ze mi s nej ostala len skrutka zo stredovym kruzkom loziska...maro ja som nemyslel remenicu na kompresor klimoveho cerpadla ale kladku na remen, ktora je rovnaka ako ta druha... :)
rado

Příspěvek od rado »

Však o tých kladkach píšem. Spodná je na klímu a tá horná. Obidve sú rovnaké a v oboch som vymenil ložiská, ktoré som nalisoval a to ložiskové víčko som zanitoval oceľovými nitami.
Peters

Příspěvek od Peters »

rado píše:Však o tých kladkach píšem. Spodná je na klímu a tá horná. Obidve sú rovnaké a v oboch som vymenil ložiská, ktoré som nalisoval a to ložiskové víčko som zanitoval oceľovými nitami.
Ano "rado" ty si pisal dobre, ja ta chapem ale "maro" pisal nezmysli... A tebe som tiez odpisal ze loziska by sa dalo zohnat a vymenit by som ich tiez nemal problem ale mne sa tak rozsypalo to lozisko ze z tej "kladky" ostalo len stredove puzdro loziska a skrutka... :( a tolke prachy ako pises za taku malu debilinu v KII nejdem davat
maro

Příspěvek od maro »

Peters nediv sa že keď píšeš ako hotentot (bez urážky) že sa dozvieš nezmysly :)
Mal si to nazvať kladka remeňa pohonu kompresora, nie kladka kompresora...
------------------------
Sorento.Magentis.Pregio.
Peters

Příspěvek od Peters »

maro píše:Peters nediv sa že keď píšeš ako hotentot (bez urážky) že sa dozvieš nezmysly :)
Mal si to nazvať kladka remeňa pohonu kompresora, nie kladka kompresora...
Hotentot? hmm neboj ja som neni taky urazlivi, ale myslim ze ty sa robis akysi moc mudri a ani nevies o com pises... Ja som napisal "kladka" nie "remenica"... vies aky je v tom rozdiel? :roll:
maro

Příspěvek od maro »

keď je rozopnutá elmag spojka, tá remenica je kladkou.
O čom píšem, viem.
------------------------
Sorento.Magentis.Pregio.
Peters

Příspěvek od Peters »

maro píše:keď je rozopnutá elmag spojka, tá remenica je kladkou.
O čom píšem, viem.
:lol:
Odpovědět