Kladka na klimu
Kladka na klimu
Nema niekto kladku na klimu (mala by byt rovnaka ako na serve)??? Pls ak hej odpiste, nejako sa dohodneme... dik
- Reklama
Re: Kladka na klimu
U nikoho by sa nenasla jedna taka kladka???? prosim skuste pohladat, diky moc
určite nebude ako na serve, kladka kompresora má elektromagnetickú spojku
Kladka na klímu je zhodná s vodiacou kladkou na remeň čo točí vodnú pumpu. Prečo zháňaš kladku ? Nová v Kii stojí 57 EUR a stará môže byť vytrepaná. Ja som vo svojej vymenil iba ložisko, ktoré stálo 2,5 EUR a beží ako nová. Na tom korejskom je číslo ložiska, ktoré je zhodné s našími normami a je to číslo 6301.
57eur? fuuha, to aj dost za taku malu kravinu... viem ze by sa dalo vymenit lozisko ale mne ju vytrepalo tak ze mi s nej ostala len skrutka zo stredovym kruzkom loziska...maro ja som nemyslel remenicu na kompresor klimoveho cerpadla ale kladku na remen, ktora je rovnaka ako ta druha...rado píše:Kladka na klímu je zhodná s vodiacou kladkou na remeň čo točí vodnú pumpu. Prečo zháňaš kladku ? Nová v Kii stojí 57 EUR a stará môže byť vytrepaná. Ja som vo svojej vymenil iba ložisko, ktoré stálo 2,5 EUR a beží ako nová. Na tom korejskom je číslo ložiska, ktoré je zhodné s našími normami a je to číslo 6301.
Však o tých kladkach píšem. Spodná je na klímu a tá horná. Obidve sú rovnaké a v oboch som vymenil ložiská, ktoré som nalisoval a to ložiskové víčko som zanitoval oceľovými nitami.
Ano "rado" ty si pisal dobre, ja ta chapem ale "maro" pisal nezmysli... A tebe som tiez odpisal ze loziska by sa dalo zohnat a vymenit by som ich tiez nemal problem ale mne sa tak rozsypalo to lozisko ze z tej "kladky" ostalo len stredove puzdro loziska a skrutka... a tolke prachy ako pises za taku malu debilinu v KII nejdem davatrado píše:Však o tých kladkach píšem. Spodná je na klímu a tá horná. Obidve sú rovnaké a v oboch som vymenil ložiská, ktoré som nalisoval a to ložiskové víčko som zanitoval oceľovými nitami.
Peters nediv sa že keď píšeš ako hotentot (bez urážky) že sa dozvieš nezmysly
Mal si to nazvať kladka remeňa pohonu kompresora, nie kladka kompresora...
Hotentot? hmm neboj ja som neni taky urazlivi, ale myslim ze ty sa robis akysi moc mudri a ani nevies o com pises... Ja som napisal "kladka" nie "remenica"... vies aky je v tom rozdiel?maro píše:Peters nediv sa že keď píšeš ako hotentot (bez urážky) že sa dozvieš nezmysly
keď je rozopnutá elmag spojka, tá remenica je kladkou.
O čom píšem, viem.
O čom píšem, viem.
maro píše:keď je rozopnutá elmag spojka, tá remenica je kladkou.
O čom píšem, viem.