Rádio
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rádio
Musi to tam byt. Nechce sa mi ist do pivnice a hladat to. Alebo este lepsia rada vymenit radio. Ten original je strasna sunka...
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kokos no budem musiet najst ten manual asi aby som sa kukol alebo este lepsie nahodit radio s5 do auta )
Mimochodom, ja som si to zamenil za toto KENWOOD DNX7240BT:
Mimochodom, ja som si to zamenil za toto KENWOOD DNX7240BT:
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
Hezký, ale po tom co mi vykradli Octávku kvůli rádiu, tak radši používán osum let staré Kenwoody v obou autech tedy i v Sorentu. Hraje skvěle a nikoho neláká .
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Nojo copak hracky to jsou pekny, ale bohuzel je pravdou, ze je to akorat dobre lakadlo na zlodeje. Ja mam v aute jeste original KIA radio trojkombinaci . Na to poslouchani co potrebuju mi to staci i kdyz teda musim rict, ze me mile prekvapilo, ze to zas tak hrozny neni a hraje vcelku obstojne. A jelikoz kolegyne, kdyz to videla, tak se tomu smala, tak si myslim, ze to uz asi ani nikdo neukradne
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
Výhoda starších rádii je v tom že fungují stále perfektně, v mém případě KDC-MP 6090 R a KDC-7090/RY, mráz ani vedro jim nevadí a nemají žádnou soft. chybu. Navigaci nepoužívám na to mám svou paměť. Když slyším kolik navi se každý den ztratí tak jsem rád že nic tkového zatím nemám.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Zdravim.Asi pred tyzdnom som kupil sorentíčko:)no bohuzial bolo dovezene z nemecka a vsetky manuale su v cudzich jazykoch...vsetko som uz zohnal len jedine co ma trapi je radio/DVD JVC KW-AVX706 a absolutne nikde sa neviem dopracovat k navodu v slovencine alebo v cestine...ak by mi vedel niekto pomoct tak mu budem velmi vdacny..diky moc
Ahoj lidičky,tak mám stejný problém,jako někteří z vás.Koupil jsem Sorento ,původně určený pro Španělský trh,a nemůžu sehnat manuál v češtině k navigaci LGE LAN8660EK.Umí jen Německy ,Anglicky,a Španělsky.Třeba mi někdo z vás bude moct poradit.Díky moc a dobře dojedte.