Ahoj,
tak tedy postupně.
1) podvozek je ve sport paketu, který je nedílnou součástí nejvyšší výbavy, jiný než v jiných výbavách. Je to tvrdý a hotovo!!! Pokud ti to vadí, kup si výbavu nižší a dovybav si ji na úroveň exclusive. Osobně bych už takhle tvrdej podvozek nikdy nekoupil. Zase je fakt, že na sportovní, a myslím, hodně ostrou jízdu, je to velmi podařený spodek. Drží a nepustí. Ani ESP nezasahuje příliš brzo, prostě podvozek je mnohonásobně rychlejší než motor a to je vždycky fajn. Stejně tak brzdy jsou dobré. Samozřejmě je hafo mnohem lepších podvozků a brzd, ale jsme v kategorii 500 tis Kč.
2) Xenon se originál nenabízí. Osobně nenávidím HID přestavby v otevřených parabolách. Tady jsou v sérii čočky a to se dá přimhouřit oko. Ostřikovače nemám, dají se dokoupit externí, ale je to vopičárna. Mj. legální xenony mají ještě samonivelační čidlo náklonu světlometů. Jinými slovy nemají kolečko na naklápění sklonu světel, nýbrž zátěžové čidlo na zadní nápravě, které naklopení světlometů samo reguluje podle zatížení zádě vozu. Jinak samotná přestavba je jednoduchá a zvládne ji i takovej trotl, jako sem já, takže jestli umíš stavět např. LEGO podle návodu, tak tohle je jednoduší. Cena stavby je cca 1200 Kč a výš. Doporučuju teplotu světla max 6000K lepší jsou 4000K. S policajtama nemám žádný problém, není žádný policajt, který si umí přečíst na silnici velký TP, tudíž neexistuje jediný legální způsob jak tě za použití přestavby pokutovat. Problém může být na stk, ale stačí na tu chvíli vrátit zpět žárovky. Celý proces přestavby je totiž vratný. Jediné co se při přestavbě upravuje jsou zátky zezadu na parabolách. Neměj strach auto vypadá o 1000% líp. Svítí to dobře, ale že bych se z toho posral to zas ne. Origo xenony svítí líp.
3) o lepších repro v nejvyšší výbavě nic nevím. Hraje to dobře, nemám potřebu tunit zvuk.
4) investuj do lepší přístrojovky. To bílý podsvícení zvedne vnitřek auta o třídu výš. Je to fakt nádherný, a to mi řikaj i kamrádi vod BMW a Audi.
5) dokoupil jsem za 7800 vč. DPH racingbox a vod tý doby auto jede jako silnej dvoulitr. Při maximálním využívání výkonu žere do 9 litrů. Já jezdim průměr 8. Je fakt, že jezdim furt rychle a hotovo. Na předpisy v podstatě seru. Jedu tak, abych to stačil uřídit. Naježděno mám celkem dost (cca 200 tis.), takže asi tak.
6) mám problém, že při tachometrovejch 200 km/h auto přestane zrychlovat ačkoli výkonu má stále dost. Nevím jestli je to jen u mýho kusu, nebo je tam nějakej omezovač, ale dost mi to vadí. Tady má každej dvoulitr i slabší auta navrch. V dobách, kdy jsem měl Fabii Combi 1,4 16v 55kW dávala na deutsche Autobahn tachometrovejch 220!!! a nebyl to až takovej problém. Vlastně ten motor byl vůbec tak nějak nezvykle rychlej na to, jaká to byla jebka.
PS: jestli chceš auto vidět živě a svýzt se tak doraž do Prahy, ale řídim já
Zatím čau.