a bude to urcite castym stahovanim okna. Na druhej strane nestahujem tak cato, tak je to ovela mensie...
bossko píše:Chcel by som tu poprosit majitelov tohto modelu aby prispeli postrehmi s prevadzkou auta. Nebude nas tu asi moc, tak necakam niekolko stranovu temu, ale mozno casom sa to tu rozpise. Mne sa prejavili nasledujuce poruchy za 3 mesiace co mam auto:
- jeden den mi nesli otvorit kluckou z nicoho-nic vodicove dvere, musel som otvarat zvnutra cez zadne, na dalsi den to uz islo, odvtedy ziadny problem.
-raz mi central nereagoval na zavretie cez dialkove, nemohol som zavriet auto, musel som klucom, ked som sa vratil zo squashu, tak to uz islo
- preblikuje mi predne svetlo, ked trvale svietim, tak na pol sekundy ako keby chcelo zhasnut a hned sa rozvieti, len take mihnutie. som myslel ze sa mi to zda, ale raz som stal pred autom a videl som to na vlastne oci.
- spotreba po meste mam cca 10 litrov. auto ma este len nejakych 5000 km a predpokladam, ze sa to po prvej vymene oleja upravi
...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |