Multimedialni system
Multimedialni system
Zdravim, koupil jsem multimedialni system (model TID-C041-S100 s DVD, DVB-T, INTERNET) od aston cb, nechal jsem jej tam odborně namontovat . V současné době pozoruji, že autorádio má horší příjem klasického rádia něž originál. Máte nějakou radu, jak tento problém odstranit? Vlastním Kia Sorento 2012. Děkuji za odpověď
- Reklama
Re: Multimedialni system
Jde o to,jaký jsou parametry.Měli by být nejlépe stejný.Hlavně jde o to,jestli nepotřebuješ k tomu anténu,která má větší zisk.luk22 píše:Zdravim, koupil jsem multimedialni system (model TID-C041-S100 s DVD, DVB-T, INTERNET) od aston cb, nechal jsem jej tam odborně namontovat . V současné době pozoruji, že autorádio má horší příjem klasického rádia něž originál. Máte nějakou radu, jak tento problém odstranit? Vlastním Kia Sorento 2012. Děkuji za odpověď
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Multimediální rádia, hlavně "neznačkových výrobců" , mívají horší radio tuner, nespraví to ani jiná anténa. Rádio u nich není preferovaná věc.
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
Hm,v tom máš pravdu.Řekl bych jedno z nej tunerem je SONY.Ale to už je pro kolegu stejně jedno.Prostě si nasype na SD muziku a zprávy poslouchat nebude,stejně není o co stát.Je to samej nepřizpůsobivej a takserti píše:Multimediální rádia, hlavně "neznačkových výrobců" , mívají horší radio tuner, nespraví to ani jiná anténa. Rádio u nich není preferovaná věc.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza