Mám Sorento 3.5l 6V EX a zda se že mě odešel zadní diferák. Při průjezdu prudkou zatáčkou jako by obě kola zabírala stejně a jedno kolo odskakuje. Má s tím někdo zkušenost ? Nějaké řešení ?? Výměna oleje nepomohla

Děkuji moc
hillcz
Rok výroby a nebo jaký máš ovládání na 4x4.hillcz píše:Zdravím
Mám Sorento 3.5l 6V EX a zda se že mě odešel zadní diferák. Při průjezdu prudkou zatáčkou jako by obě kola zabírala stejně a jedno kolo odskakuje. Má s tím někdo zkušenost ? Nějaké řešení ?? Výměna oleje nepomohla
Děkuji moc
hillcz
Tedy samosvorný.Tady máš k tomu odkaz http://www.awdoc.cz/drupal/node/129hillcz píše:Je to 3333/LSD podle stitku
No a k tomu,co Ti to dělá.Jestli jedeš do zatáčky,kde je mořská vlna,tak to odskakuje stejně.Zaměř se spíš na tyčky a silentbloky(uložení)stabilizátoru.Jestli je máš vymletý,tak to skáče jako koza.hillcz píše:Zdravím
Děkuji moc
hillcz
Jak jsem psal podle stitku na diferaku je to LSD.David-Petr píše:To že každá 3.5 má samosvor je blbost a pokud chceš vědět zda tvé auto má či nemá LSD tak zvedni celou zadní nápravu a otáčej jedním kolem a pokud se druhé kolo točí stejným směrem tak LSD je a pokud se točí proti tak LSD není.A troufnu si tvrdit ,že dost lidí leje do difu nehorázně drahej olej na LSD a vůbec ho tam nemá.Jinak na youtube jsou ukázky otáčení diferáku s LSD a bez .
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |