Motor

Odpovědět
Leecher

Motor

Příspěvek od Leecher »

Cuz lidi, mam dotaz,po zahrati motoru mi zacne motor cukat.Blbnou mi otacky ale nechcipne motor.musim to drzet ve vyssich otackach.
Mam Sephiu 98 SLX. :?:
Thx za odpoved
Reklama

Zephyr_Killer

Příspěvek od Zephyr_Killer »

tak s tímhle sem se ještě u mojí KIE nesetkal.
Střílí to do výfucku nebo jinak prská? to by mohl být předstih,ale zase mi nejde do hlavy,že až se to zahřeje.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ne do vyfuku to nejde jen mi hrozne padaji otacky a pri nizsich otackach to cuka.Jako kdyby vynechavala svicka nebo vstrik.
Leecher

Příspěvek od Leecher »

Ne do vyfuku to nejde jen mi hrozne padaji otacky a pri nizsich otackach to cuka.Jako kdyby vynechavala svicka nebo vstrik. :lol:
Havrano

Příspěvek od Havrano »

Benzin.filtr to mozna taky muze byt.
Leecher

Příspěvek od Leecher »

Cuzz dikes za odpovedi.Snad s tim neco udelam :lol: Kdyby jste na neco prisli tak piste Thx a cuzz
Firge

Příspěvek od Firge »

Tato příčina se bez diagnostických přístrojů hledá špatně jinak by to mohlo být:čerpadlo,netěsné vstřik.ventily(to to se stává při natank.benzínu s vodou,přidřou se)Ucpaný pal.filtr,netěsný pal.systém,čidlo množství vzduchu,popř.snímač otáček.Jinak má to výkon?
Pokut ne hledal bych to v pal systému.Vyčistit nádrž,filtr,tlak čerpadla.Měl jsem obdobný problém ale v nízských otáčkách.Byl to kabel na první válec.když jsem ho měřil vykazoval normální hodnoty až po návštěvě servisu kde jsi nevěděl rady a vyměnil postupně všechny kabely bylo vše ok.Jinak ti mohu poradit skus link:www.hetcl.cz a díly pokut to budou mít na www.autokelly.cz :P
Leecher

Příspěvek od Leecher »

Diky vyskousim a uvidim.
Otom vykonu ten je vph jezdi to suprove jen to skubani me se...
Za studena mi to nic nedela jen po zahrati motoru.
Marian

Kolisanie otacok....

Příspěvek od Marian »

Mam Sephiu 96, 1,6i a tiez som mal problem na volnobehu po zahriati kolisali otacky...
Vymenil som sviecky, vzduchovy filter a pod. ale nic nepomohlo....
Nakoniec som nasiel prasknutu hadicu za vahou vzduchu, tu som zalepil a odvtedy je to OK. Trosku, minimalne sice kolisu ale to som urobil zdvihnutim volnobeznych otacok.... ziaden servis, zatial... :D

Snad pomoze.....
Leecher

Příspěvek od Leecher »

Diky vsem co mi napsali.
Nakonec to byla inducni civka.
Jeste jednou Thx cuzz :P
Petulka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petulka »

Mam taky takovy problem. tak skusim skontrolovat ty veci co jste taky jmenovali :lol:
baca

Příspěvek od baca »

Jinak pro vsechny mam novu indukcni civku(spatna domluva se servisem, uz sem nahradni mel) tak pokud by mel nekdo zajem tak za 1tis. bych ju pustil-))
Odpovědět